Auto met chauffeur huren

Een auto met chauffeur huren? Dat is onze expertise bij Stuur Chauffeurs. Wij bieden deze service voor allerlei gelegenheden aan in Nederlandse steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Daarnaast zijn wij ook actief in de buitengebieden en zelfs in het buitenland. Dat is onze expertise en iets dat wij graag doen. Hier een uitgebreid overzicht van de belangrijkste zaken die bij het huren van een auto met chauffeur komen kijken. We laten zien hoe deze services geoptimaliseerd zijn voor onze doelgroep en hoe wij aan uw zakelijke behoeften en privé-wensen tegemoetkomen. Daarnaast ontdekt u wat er allemaal bij het huren van een auto met chauffeur komt kijken.

Waarom een auto met chauffeur huren?

Een auto met chauffeur biedt een uitstekende oplossing voor zowel zakelijke reizen als in de privésfeer. In drukke stedelijke gebieden zorgt het voor gemak, efficiëntie en comfort. Onze chauffeurs zijn professioneel en goed opgeleid om u veilig en ontspannen naar uw bestemming te brengen. Dit is ideaal voor zakelijke afspraken, conferenties, evenementen en een zorgeloze dag.

Welke voordelen kent deze dienstverlening?

U weet dat een auto met chauffeur huren ideaal is en het allerlei voordelen kent. Hieronder nog even wat onze klanten vaak benoemen als zijnde de belangrijkste voordelen:

Stressvrij reizen met de auto

Geen zorgen over parkeren, routeplanning of verkeersdrukte. U kunt zich volledig concentreren op uw werk of ontspanning. Ook ideaal als u bijvoorbeeld zeker wilt weten dat een zakelijke vlucht gehaald wordt of als u een andere belangrijke afspraak heeft. Een auto met chauffeur haalt veel van deze stress weg.

Betrouwbaarheid rondom zakelijk afspraken

Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u altijd op tijd bent, ongeacht de verkeersomstandigheden of het weer. Wij kijken vooraf altijd even wat de verkeerssituatie is en passen ons aan als dat noodzakelijk is.

Luxe auto’s

Reizen in één van onze luxe voertuigen betekent genieten van ultiem comfort. Kijk eens naar ons wagenpark om te zien uit wat voor luxe auto’s u kunt kiezen.

Veiligheid in de auto

Onze chauffeurs zijn ervaren en houden zich aan de hoogste veiligheidsnormen rondom autorijden. Zij beschikken over een CCV-D1, CCV-D2 of CCV-D3 certificering en het merendeel van onze chauffeurs is AIVD niveau B gescreend.


Wat kost het?

Als vanzelfsprekend zitten er ook kosten verbonden aan het huren van een auto met chauffeur. Deze zijn waarschijnlijk hoger dan u van bijvoorbeeld een taxi gewend bent. Toch is het dit voor veel van onze klanten dubbel en dwars waard! Afhankelijk van de duur, het type voertuig en uw specifieke wensen bieden wij maatwerk. Dienstverlening die past bij uw budget en behoeften. Al vanaf € 80,00 per uur.

Auto met chauffeur in het buitenland nodig?

Stuur Chauffeurs is gefocust op de zakelijke sector en biedt ook in de rest van Europa vervoersdiensten aan. Heeft u meerdere dagen een chauffeur nodig? Ook daar kunnen wij een scherp aanbod voor doen.


Wij bieden ook internationale chauffeursdiensten buiten Europa aan. In samenwerking met betrouwbare partners in de Verenigde Staten of Azië. Zo bent u verzekerd van comfortabele en veilige ritten. Waar u ook bent! Ook als u privé reist naar exotische bestemmingen zoals Bali, Java of Laos.

Is een auto met chauffeur geschikt voor bruiloften?

Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en gala's biedt Stuur Chauffeurs af en toe ook luxe auto's met chauffeurs aan. Dit zorgt voor een stijlvolle en onvergetelijke entree voor het bruidspaar en de gasten. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat iedereen veilig en op tijd arriveert. Stuur Chauffeurs is echter niet gespecialiseerd in dit soort dienstverlening en heeft besloten zich vooral op de zakelijke sector te focussen. Wanneer u geïnteresseerd bent in comfortabel en veilig vervoer tijdens uw bruiloft, kunt u uiteraard wel even contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Is een auto met chauffeur geschikt als thuisbrengservice?

Heeft u een avondje uit en wilt u veilig thuisgebracht worden? Onze thuisbrengservice zorgt ervoor dat u en uw eigen auto veilig thuiskomen. Onze chauffeurs staan paraat om u op te halen en u comfortabel naar huis te brengen. Toch is ook dit niet de specialisatie van Stuur Chauffeurs. Deze ligt binnen het zakelijk vervoer met één van onze luxe auto’s uit het wagenpark. Uiteraard kunt u wel een aanvraag doen en zullen wij daar een passend aanbod voor doen als er een gaatje in de agenda zit.

  • Formule 1
  • Dutch Grand Prix F1

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.