Autowasservice

U heeft geen tijd om uw auto te wassen maar hij is toch elke keer weer erg vies. De bedrijfsauto’s worden niet zo vaak gewassen als dat ze verdienen.

Hier kunnen wij u ook mee ontlasten. Laat uw auto door ons wassen! Met onze wasservice wordt uw auto op locatie opgehaald en na de wasbeurt op de door u aangegeven plaats weer afgeleverd. Wij garanderen voor onze wasservice de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Hoe wassen wij uw auto?

Tijdens het uitvoeren van de wasservice zorgen wij ervoor dat niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant van uw auto weer volledig schoon is. De cleaningproducten die wij voor uw auto gebruiken zijn allemaal van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat.

Onder onze wasservice vallen o.a. de volgende onderdelen:

  • Reinigen van de buitenzijde
  • Reinigen van de velgen
  • Reinigen en beschermen van het dashboard
  • Reinigen van de deurstijlen, achterklep e.d.
  • Reinigen van de opbergvakken
  • Reinigen van de ramen aan de binnenkant
  • Uitzuigen van de auto en reiniging matten
  • Uitzuigen tussen de vervelende randjes en onder de stoelen

Wij bieden twee abonnementsvormen voor onze wasservice aan:

Optie 1: Het standaard abonnement

Bij deze optie wordt uw auto één keer in maand op de met u afgesproken tijd en plaats opgehaald en weer afgeleverd. Dit is een abonnement voor uw privéauto of één van uw bedrijfsauto’s. De prijs voor dit abonnement is € 45,-- per maand en is maandelijks opzegbaar.

Optie 2: Het uitgebreide abonnement

Wij luisteren graag naar uw wensen, daarom zullen we bij deze optie met u meedenken over de invulling van onze wasservice. Denk hierbij aan de frequentie van de wasservice en/of het aantal auto’s die gewassen moeten worden. Deze optie kan een goede mogelijkheid voor u bieden wanneer er meerdere bedrijfsauto’s gewassen moeten worden. De prijs voor dit abonnement, wordt op basis van uw wensen, met u afgestemd.

Interesse in onze wasservice? Laat uw e-mailadres hieronder achter, dan nemen wij z.s.m contact met u op!