Auto met chauffeur huren

U heeft een speciale gelegenheid en bent op zoek naar zakelijk vervoer van hoge kwaliteit. Een auto met chauffeur die zorgt voor de hoogst mogelijke veiligheid en comfort tijdens uw reis. Hier kunnen wij u als Meesters van de Mobiliteit in voorzien. Wij bieden een exclusief aanbod van luxe auto’s en minibussen voor uw vervoer van het merk Mercedes-Benz.

Luxe auto's met professionele chauffeurs

Onze auto's en minibussen zijn nieuw en luxe uitgevoerd. Met één van onze enthousiaste en bekwame chauffeurs reist u en uw gezelschap op die manier comfortabel en ontspannen naar uw bestemming. Wij beschikken onder andere over de mogelijkheden voor een gecertificeerde directiechauffeur met ervaring in beveiliging en persoonsbegeleiding. Onze chauffeurs zijn discreet en representatief.

V-Klasse met chauffeur

Ons wagenpark

Ons moderne en luxe wagenpark is gericht op luxe en steeds meer op zero emissie vervoer. Dit heeft te maken met de toenemende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke vervoersopties.

Naast onze zero emissie voertuigen heeft ons moderne en luxe wagenpark ook vaak de nieuwste technologieën aan boord, zoals connectiviteit en infotainment. Passagiers kunnen vaak genieten van een breed scala aan voorzieningen, zoals WiFi, oplaadpunten voor hun apparaten, comfortabele stoelen, sfeerverlichting en geavanceerde geluidssystemen.

Ons wagenpark is gericht op het bieden van een naadloze en gepersonaliseerde reiservaring. Dit betekent dat passagiers een breed scala aan diensten kunnen verwachten, waaronder op maat gemaakte routes, professionele en discrete chauffeurs, meet-and-greet services en VIP-behandeling.

Al met al biedt ons moderne luxe wagenpark veel voordelen, waaronder een milieuvriendelijke reiservaring, de nieuwste technologieën, comfortabele en stijlvolle voertuigen en gepersonaliseerde services. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor zowel individuele passagiers als bedrijven die op zoek zijn naar een duurzame en luxueuze reiservaring.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.