Een auto met chauffeur

U heeft een speciale gelegenheid en bent op zoek naar zakelijk vervoer van hoge kwaliteit. Een auto met chauffeur die zorgt voor de hoogst mogelijke veiligheid en comfort tijdens uw reis. Hier kunnen wij u als Meesters van de Mobiliteit in voorzien. Wij bieden een exclusief aanbod van luxe auto’s en minibussen voor uw vervoer van het merk Mercedes-Benz.

Luxe auto's met professionele chauffeurs

Onze auto's en minibussen zijn nieuw en luxe uitgevoerd. Met één van onze enthousiaste en bekwame chauffeurs reist u en uw gezelschap op die manier comfortabel en ontspannen naar uw bestemming. Wij beschikken onder andere over de mogelijkheden voor een gecertificeerde directiechauffeur met ervaring in beveiliging en persoonsbegeleiding. Onze chauffeurs zijn discreet en representatief.

Directievervoer, VIP- en artiestenvervoer

Een auto met chauffeur van Stuur Chauffeurs kan voor vele gelegenheden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor uw directieteam of management bij een zakelijke afspraak of evenement. Wij verzorgen daarnaast ook artiesten- en VIP vervoer met luxe auto’s en minibussen. VIP vervoer is een ideale oplossing wanneer u (buitenlandse) relaties ontvangt.

Soorten voertuigen

  • Meest luxueuze S-klasse versie: Mercedes S350 Lang VIP en S600 Maybach
  • De Mercedes S600 Maybach wordt standaard met een gecertificeerde directiechauffeur geleverd
  • Uitermate geschikt voor VIP vervoer en artiestenvervoer tot 3 personen
  • Royaal ruimteaanbod en voorzien van alle opties, waaronder koelkast, geblindeerde achterramen en 4G WiFi verbinding