Koerier en specialistisch transport

Kleine of grote zending
Een spoedzending of een zending die met grote zorg bezorgd moet worden? Veilig en efficiënt vervoer is waar Stuur chauffeurs meester in is. Voor al uw (spoed)transporten staan wij binnen 30 minuten voor u klaar en gaan van en naar elk adres binnen Europa. Of het nu gaat om een kleine of grote zending.

Naast het vervoeren van post pakketten, onderdelen en waardedocumenten per koerier is Stuur chauffeurs gespecialiseerd in scheepsleveringen en palletvervoer.

(Spoed) koerier

Bij Stuur Chauffeurs heeft u de keuze uit verschillende koeriersdiensten waardoor elke zending bezorgd kan worden. U kiest wanneer en hoe laat een zending geleverd wordt. Bent u op zoek naar een spoedkoerier voor een zending? Stuur Chauffeurs zit binnen 30 minuten op de weg voor een snelle en betrouwbare spoedlevering.

Onze koeriersdiensten:

  • Koeriersdienst nationaal en internationaal voor (vertrouwelijke) documenten, pakketten of onderdelen
  • Spoed koeriersdienst nationaal en internationaal voor (vertrouwelijke) documenten, pakketten of onderdelen

Specialistisch transport

Dagelijks krijgen wij opdrachten voor leveringen van bijvoorbeeld proviand of spares aan schepen in binnen- en buitenland en opdrachten voor vracht leveringen. Onze chauffeurs zijn volledig op de hoogte van de douane afhandeling voor scheepsleveringen en beschikken over de NIWO vergunningen die voor het vrachtvervoer benodigd zijn. Wij voeren al deze transporten dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voor u uit.

Voor zendingen tot 1300 kg is er ruime keuze binnen ons wagenpark. Met onze vrachtwagens voorzien van laadklep kunnen wij ook groot en zwaar vervoer van pallets of scheepsleveringen voor u verzorgen.

Ons wagenpark

Stuur Chauffeurs beschikt over diverse jonge bedrijfswagens met lage emissies. Van een kleine wagen of stationwagen tot verschillende maten bestelbussen. Alle bedrijfswagens in ons wagenpark verkeren vanzelfsprekend in goede staat van onderhoud.

U heeft de keuze uit diverse modellen Mercedes-Benz Citan’s, Mercedes-Benz Vito XL’s en Mercedes-Benz Sprinters.