Overige diensten

Sommige gelegenheden vragen om een specifieke service wat betreft vervoer en parkeren. Bijvoorbeeld bij een evenement, feest of ander type bijeenkomst. Zo krijgt Stuur Chauffeurs regelmatig aanvragen voor valet parking bij een restaurant of evenement, shuttle service voor het vervoeren van gasten naar een evenementenlocatie en aanvragen voor parkeerbegeleiding bij evenementen. Wij voeren deze diensten met de grootst mogelijke zorg voor u uit.

Valet Parking

Het ongemak van het vinden van een parkeerplek wordt uit handen genomen met onze valet parking service. Bijvoorbeeld wanneer u een zakelijk diner of feest heeft, maar ook bij ieder ander gewenste situatie. Met deze service kunt u eenvoudig bij aankomst bij uw locatie recht voor de deur uw auto verlaten waarna deze zorgvuldig voor u wordt geparkeerd. Ook wanneer u naar huis gaat is het prettig te weten dat uw auto voor de deur voor u klaar staat voor vertrek. Valet parking is net dat extra beetje luxe dat bijdraagt aan een geslaagd diner, feest of bijeenkomst.

Shuttle service

Shuttle service

Met de shuttle service van Stuur Chauffeurs leidt u het vervoer van uw gasten van en naar uw evenement in goede banen. U voorkomt dat gasten ver moeten lopen en biedt hen op deze manier een stukje gastvrijheid. Op een met u besproken locatie staan busjes of (luxe) auto's te wachten om uw gasten naar de juiste locatie te vervoeren. Snel, efficiënt en comfortabel en altijd met een professionele en vriendelijke chauffeur van Stuur Chauffeurs.

Parkeerbegeleiding

Voor gasten die met eigen vervoer op uw evenement locatie arriveren biedt onze parkeerbegeleiding veiligheid en efficiëntie in het parkeren. Ervaren parkeerbegeleiders leiden de stroom aan verkeer in de juiste banen en helpen uw gasten snel een parkeerplek te krijgen. Zo kunnen uw gasten ontspannen op uw evenement arriveren. Naast de begeleiding bij het parkeren bewaken de parkeerbegeleiders het parkeerterrein en de auto's tijdens uw evenement.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.