Chauffeur en persoonsbeveiliging

Wij leveren persoonsbeveiligers voor het hogere segment. Onze persoonsbeveiligers worden voornamelijk ingezet bij Ambassades, Family Offices ,Corporates en vermogende particulieren. Waarom kiezen deze gerenommeerde partijen voor ons?

Bedreiging kan op diverse manieren tot uiting komen, maar leidt vaak tot een afname van het veiligheidsgevoel. Bij Stuur Chauffeurs bieden we persoonlijke bescherming op verschillende niveaus, zodat u weer met een veilig gevoel over straat kunt. Uw gevoel is daarbij ons uitgangspunt en leidend bij de keuze voor de uiteindelijke vorm van persoonsbeveiliging.

Kennis en ervaring

Onze medewerkers zijn na hun carrière bij defensie of de politie doorgegroeid naar de particuliere sector. Velen zijn dan ook in het verleden uitgezonden naar crisisgebieden en hebben veelvuldig te maken gehad met bedreigende situaties. Kennis en kunde van het hoogste niveau mogen hierbij worden verwacht.

85% van alle aanvallen op personen worden uitgevoerd in- en om voertuigen. Naast dat al onze chauffeurs ervaring hebben opgedaan bij de overheid (defensie- of politie) hebben ze ook specialistische rijtrainingen gevolgd. Deze trainingen verhogen de rijvaardigheid en zorgen ervoor dat onze chauffeurs het uiterste uit een voertuig kunnen halen indien nodig. Daarnaast zijn ze ervaren in het onderkennen van dreiging tijdens het rijden. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van normale chauffeurs, want je kunt nog zo netjes rijden, maar als je niet weet dat je wordt gevolgd kun je niet alarmeren of maatregelen treffen om deze dreiging van je af te schudden.

Gespecialiseerd in het hoge segment

Bij het toepassen van persoonsbeveiliging maken we eerst in nauw overleg een inschatting van het dreigingsniveau. Wordt u bedreigd, afgeperst of voelt u zich niet veilig in bepaalde situaties? Op basis van het dreigingsniveau bepalen we samen met u en eventuele andere betrokkenen hoe we de persoonsbeveiliging gaan inrichten. Dit kan variëren van een security chauffeur tot een compleet beveiligingsteam.

Wereldwijd inzetbaar

Met onze medewerkers kunnen wij snel schakelen in omliggende landen zoals Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. We bieden een wereldwijde dekking. Afhankelijk van het karakter van de opdracht maken wij vervolgens de overweging of we eigen mensen en middelen inzetten of dat we een betrouwbare partner voor u inschakelen.

Profiteer van al onze diensten

Een persoonsbeveiliger krijgt met regelmaat de rol als concierge toegewezen. Voornamelijk als het gaat om internationale gasten die een stad of het land niet goed kennen. Onze dienstverlening gaat veel verder dan het leveren van persoonsbeveiligers. Als klant heeft u toegang tot een breed scala aan diensten zoals bijvoorbeeld VIP Vervoer.