Barters wordt Stuur

1 januari 2018

Waarschijnlijk is het u al wel opgevallen: per 1 januari is Barters Mobiliteitsservice, Stuur Chauffeurs geworden. Er is voor één nieuwe naam gekozen om een gemakkelijkere associatie met onze dienstverlening te creëren. Naast een nieuwe naam hebben we ook een compleet nieuwe uitstraling gekregen in de vorm van een nieuw logo en nieuwe website.

Van oud naar nieuw


Stuur is een korte en krachtige naam die goed geassocieerd kan worden met sturen en rijden. De voormalige naam Barters Mobiliteitsdiensten miste wat ons betreft deze associatie en bleek voor klanten niet altijd gemakkelijk te onthouden. Met een toonaangevend webbureau in Rotterdam is samengewerkt om de nieuwe identiteit vorm te geven die aansluit bij waar we voor staan: hoge kwaliteit en professionaliteit.

De diensten die we leveren zijn op onze nieuwe website overzichtelijker weergegeven. Daarnaast is het met de nieuwe quickplanner op de website nog gemakkelijker geworden om onze diensten te boeken. Met de rebranding en de verbeterde informatievoorziening online bouwen we aan een grotere naamsbekendheid.

Voor de klanten van Stuur Chauffeurs draagt de nieuwe naam en uitstraling bij aan wie we zijn en wat we doen. Met de pay-off Meesters van de Mobiliteit willen we daarbij onze ervaring en expertise uitspreken die ons in staat stelt de ideale ervaring voor onze klanten te verzorgen.

Dezelfde kwaliteit en een nog bredere dienstverlening


Stuur Chauffeurs biedt u chauffeursdiensten van de hoogste kwaliteit en professionaliteit, daarin is niets veranderd. Met één van de 150 gekwalificeerde chauffeurs brengt Stuur Chauffeurs haar klanten veilig en ontspannen naar een zakelijke afspraak. Met de eigen auto of in één van onze luxe auto’s. Door de continue groei zijn wij in staat een brede dienstverlening te bieden binnen het zakelijk vervoer.

Met Stuur Chauffeurs verzorgen wij chauffeursdiensten voor management teams en directieleden, delegatievervoer, vervoer van, naar, en op evenementen, en parkeerservices. Wij beschikken over een eigen luxe wagenpark met uitsluitend auto’s van het merk Mercedes-Benz. Naast het luxe wagenpark hebben wij ook bedrijfsbussen klaarstaan voor al uw zakelijke (spoed) transporten.

Praktische wijzigingen

Binnen het team van Stuur Chauffeurs is er niets gewijzigd. Alleen onze contactgegevens zijn aangepast naar de nieuwe naam. U neemt nu contact met ons op per e-mail via planning@stuurchauffeurs.nl of per telefoon via 010-3074525. Onze bank- en adresgegevens zijn niet gewijzigd.

Wij zijn u, zoals u van ons gewend bent, altijd snel van dienst. Geen vraag is ons te gek. Daarom noemen wij onszelf Meesters van de Mobiliteit.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.