Chauffeuren tijdens het Songfestival

22 mei 2021

Chauffeuren tijdens het Songfestival

De maanden april en mei stonden in het teken van het Eurovisie Songfestival 2021. Op 22 mei werd de finale voor het eerst gehouden in Rotterdam Ahoy, voor Stuur Chauffeurs een bekende locatie. In de voorbereiding naar deze dag hebben wij veel ritten, in opdracht van RMC Nederland, mogen verzorgen rondom het festival.

Anders dan anders...
Bij Stuur zijn we gewend om ons flexibel op te stellen en kunnen ons goed aanpassen. Dit evenement had een aantal zaken die vroeger niet van toepassing waren op dergelijke grote evenementen. Zo werden de 20 directiechauffeurs dagelijks getest volgens de COVID-19 protocollen.

Een zeer welkome toevoeging was ook het opladen van de auto’s tijdens de verschillende diensten. Mercedes-Benz Nederland stelde namelijk meerdere volledig elektrische Mercedes-Benz voertuigen beschikbaar. Zo mochten onze directiechauffeurs en privéchauffeurs rondrijden tijdens het event in de modellen EQC en EQV, die volledig bestickerd waren voor het Eurovisie Songfestival.

Chauffeur voor het team achter de schermen
We verzorgden onder andere ook de ritten van en naar de diverse hotels voor vrijwilligers en crew die voor de opbouw in Ahoy werkzaam waren. Iedereen die bij Schiphol aankwam, werd veilig opgehaald om vervolgens in hun eigen bubbel de komende weken in Ahoy en hun hotel door te brengen. Ruim een maand lang werd er dag en nacht in Ahoy gewerkt en dus door onze chauffeurs heen en weer gereden. Zo zorgden we dat iedereen op tijd aankwam op de diverse locaties. 

Vip-dedicated vervoer
Twee weken voor aanvang arriveerden de eerste delegaties op Schiphol en stonden de chauffeurs op de luchthaven klaar om hen naar het hotel of Ahoy te brengen. Iedere week dat de officiële start van het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam dichterbij kwam, werd het vervoer uitgebreid. Uiteindelijk werd er crew-, delegatie en showvervoer uitgevoerd door onze chauffeurs. Een aantal van onze chauffeurs mochten dedicated rijden voor bijvoorbeeld een host, artiest of directielid van de aangesloten partijen.

Weer veilig naar huis
Na afloop van de finale brachten we gefaseerd weer iedereen naar het vliegveld. Ook verzorgden we nog crewvervoer tijdens de afbouw in Ahoy. We kijken tevreden en trots naar de uitvoering van het vervoer voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Met deze samenwerking hebben we ook kunnen bijdragen in de doelstelling om een zo duurzaam mogelijk Eurovisie Songfestival te organiseren.

Uw mensen veilig en in stijl laten vervoeren?
Heeft uw management of directie een evenement in het vooruitzicht en bent u op zoek naar professioneel georganiseerd vip-vervoer? Neem contact met ons op. We laten graag zien wat onze mogelijkheden zijn.  

Ook de inzet van elektrisch vervoer is voor Stuur Chauffeurs geen probleem, na een prettige ervaring met deze voertuigen heeft Stuur Chauffeurs inmiddels ook de EQV (elektrische personenbus) aan de vloot toegevoegd. Hiermee verzorgen we zeer luxe elektrisch personenvervoer voor u en uw gasten.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.