Corona en Stuur Chauffeurs

April 28th, 2020

Het gewone dagelijkse leven is niet meer zoals we gewend zijn. De Coronacrisis raakt ons allemaal en de impact is enorm. Ook wij hadden het jaar anders gepland. We stonden vlak voor de start van een fantastisch seizoen met grote evenementen zoals het Songfestival, Formule 1 en de World Press Freedom Conference 2020. Nieuwe wagens waren net aangeschaft, nieuwe collega's waren net opgeleid en iedereen stond weer vol enthousiasme klaar voor de zomer van 2020.

De nieuwe 1,5 meter maatschappij maakt het reizen lastiger maar het kan nog steeds. Onze auto's zijn er klaar voor. De Mercedes-Benz S-klasses hebben voldoende ruimte tussen de passagier en de chauffeur. De overige voertuigen zijn uitgerust met subtiele schermen om de passagier af te schermen van de chauffeur.

Het vervoer wordt uitgevoerd op basis van de door de overheid en RIVM aanbevolen maatregelen en richtlijnen. Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid voor zowel passagiers en chauffeurs voorop. 

Heeft u vragen over uw reservering of wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden voor vervoer in deze tijd, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur op telefoonnummer 010-3074525 of via e-mailadres info@stuurchauffeurs.nl
 
Laten we hopen dat de situatie snel stabiliseert en we er weer snel gezamenlijk op uit mogen. Wij kijken er naar uit om u op korte termijn weer te mogen verwelkomen in een van onze voertuigen. Belangrijkste voor nu, blijf gezond!