Een dag uit het leven van een directiechauffeur

April 26th, 2018

De directiechauffeurs van Stuur Chauffeurs doen meer dan alleen het vervoer van de klant van A naar B. Ze zijn als het ware uw gastheer. Ze brengen u veilig en snel naar de plaats van bestemming en verlenen daarbij allerhande service voor uw comfort en gemak.

Om te laten zien wat een directiechauffeur van Stuur Chauffeurs kan betekenen voor uw management of directieleden, nemen we u mee in een willekeurige dag uit het leven van één van onze eigen directiechauffeurs.

De laatste voorbereidingen
08:00 uur- Stuur Chauffeurs kantoor, Rotterdam

Op basis van de wensen van de klant gaat directiechauffeur Boudewijn vandaag op pad met een belangrijke gast uit het buitenland. Deze gast is voor een dag op bezoek in Nederland voor een aantal afspraken bij een klant van Stuur Chauffeurs.

Op kantoor neemt Boudewijn het draaiboek voor de dag nog een laatste keer door en checkt hij of de vlucht van de gast nog steeds op dezelfde tijd wordt verwacht. Hij haalt de besproken auto op uit het eigen wagenpark en controleert of deze helemaal schoon is en vervolgens rijdt naar het vliegveld om de gast op te halen.

Ontvangst
09:15 uur- Aankomsthal Rotterdam The Hague Airport

Boudewijn wacht met een bordje in de hand op zijn gast die om 09:20 uur zal landen vanuit Londen City Airport. Wanneer ze elkaar treffen neemt Boudewijn direct de bagage van de gast aan en vraagt of meneer een goede vlucht heeft gehad. Vervolgens begeleidt Boudewijn hem naar de auto die dichtbij geparkeerd staat. Het dagprogramma van de gast kan beginnen.

In de auto biedt Boudewijn een flesje water aan meneer voor onderweg. Ze vertrekken namelijk direct voor de eerste afspraak van de dag naar Den Bosch waar de gast om 10:30 uur wordt verwacht.

Vervoer naar zakelijke afspraken
10:30 uur - 16.00 uur - Den Bosch, Amsterdam, Kaag

Tien minuten voor aanvang van de meeting in Den Bosch arriveert Boudewijn met de gast voor de deur. Hij opent het portier voor de gast om uit te kunnen stappen en parkeert vervolgens de auto netjes op het parkeerterrein. De afspraak zal een uur duren. Boudewijn wacht deze tijd bij de receptie van het pand, hij houdt de verkeerssituatie van de te rijden route in de gaten, leest het laatste nieuws met een kop koffie erbij en rijdt vijf minuten voor vertrek de auto weer voor de deur.

Vervolgens rijdt Boudewijn naar Amsterdam voor de lunchafspraak van de gast om 13:00 uur. Onderweg opent de gast zijn laptop om wat werk te doen. Na aankomst bij het restaurant en de gast naar zijn afspraak te hebben begeleidt, luncht Boudewijn zelf ook wat. Hij kijkt de vluchttijd voor vanmiddag nog even na, geen wijzigingen.

Na een lunch van anderhalf uur brengt Boudewijn de gast naar zijn laatste afspraak voor de vlucht terug naar Londen. Het is een leuke afspraak, de gast is namelijk uitgenodigd voor een bezichtiging van een jacht schip bij Feadship in Kaag. Boudewijn kent de snelste route naar Kaag en brengt de gast keurig op tijd bij het schip.

Van zakelijke afspraken terug naar de luchthaven
16.00 - 17.40 uur - Kaag- Schiphol Airport

Voordat Boudewijn de gast naar de luchthaven brengt heeft de gast nog een Skype call met een leverancier. Vooraf is besproken dat deze in de auto kan plaatsvinden. De Mercedes-Benz S600 Maybach waar de klant voor heeft gekozen is namelijk voorzien van een 4G WiFi verbinding.

Na de call rijdt Boudewijn naar Schiphol, vanwaar de gast terug zal vliegen naar Londen. Hij helpt de gast opnieuw met zijn bagage bij het uitstappen en begeleidt hem tot aan de douane. De gast bedankt hem voor de service, hij geeft aan zeer te spreken te zijn over Boudewijn zijn bekwaamheid. “Fijn te horen dat alles naar wens is geweest meneer”, antwoordt Boudewijn.

Chauffeursdiensten van Stuur Chauffeurs
Stuur Chauffeurs biedt chauffeursdiensten voor het zakelijk vervoer en garandeert een ervaring van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. De directiechauffeurs van Stuur Chauffeurs zijn allen minimaal CCV-D1 gecertificeerd. Dit betekent dat zij niet alleen de beste service verlenen als het op rijvaardigheid aankomt, maar ook getraind en bekwaam bevonden zijn op een professionele en discrete beroepshouding. Lees meer over de mogelijkheden voor het reserveren van een directiechauffeur met één van onze luxe auto’s op onze website.

Stuur Chauffeurs biedt ook studentchauffeurs en privéchauffeurs die u in uw eigen auto naar uw afspraak rijden.