European Paralympics Championships - Ahoy Rotterdam

12 augustus 2023

Stuur Chauffeurs heeft met trots de VIP-vervoerdiensten verzorgd tijdens het recente European Paralympics Championships (EPC) in Ahoy, Rotterdam. Deze belangrijke taak werd toevertrouwd door RMC Nederland, waarbij Stuur Chauffeurs verantwoordelijk was voor het vervoer van VIP-gasten en officials gedurende het drie weken durende evenement.

In samenwerking met autobedrijf Van Mossel, dat 18 hoogwaardige voertuigen beschikbaar stelde, heeft Stuur Chauffeurs een naadloze vervoerservaring geboden. Onze professionele chauffeurs, deskundig in het hanteren van een dergelijk groot en prestigieus evenement, waren dagelijks in actie om een vlekkeloze service te leveren.

Het European Paralympics Championships is een toonaangevend sportevenement dat atleten met een beperking van over heel Europa samenbrengt. Stuur Chauffeurs is er trots op deel uit te maken van dit inspirerende evenement, en bij te dragen aan de succesvolle en soepele ervaring van deelnemers en gasten.

Deze opdracht benadrukt onze capaciteit en toewijding aan kwaliteitsdienstverlening, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Stuur Chauffeurs blijft zich inzetten voor het leveren van uitzonderlijke vervoersoplossingen voor evenementen van elke omvang en aard.

Voor meer informatie over onze diensten en onze betrokkenheid bij het EPC, bezoek onze website of neem contact op met Stuur Chauffeurs.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.