Fastest way to the track: Terugblik op een voorbijgevlogen F1 weekend in Zandvoort.

28 augustus 2024

Tijdens de afgelopen F1 Grand Prix van Zandvoort hadden wij wederom de eer om een cruciale rol te spelen in het faciliteren van de vervoersdiensten voor de Formula One Management (FOM) en the Dutch GP. Als preferred supplier mogen wij het vervoer van de teams, VIP’s en gasten van de FOM tijdens dit prachtige weekend voorzien. Hiermee krijgen we zelf ook een inkijkje in de fascinerende wereld van de koningsklasse van de Autosport.

Stuur heeft in aanloop, tijdens en na het weekend van de Grand Prix een breed scala aan vervoersdiensten mogen verzorgen, speciaal afgestemd op de behoeften van de gasten, de organisatie, en de teams. Tijdens het evenement leverden we niet alleen privéchauffeurs voor VIP-gasten en belangrijke partners, maar ook shuttle services die zorgden voor een soepele verplaatsing van diverse hotels, airports en restaurants naar het circuit en terug.

Daarnaast mochten we ook op het circuit zelf de shuttle services in en rond de paddock verzorgen. De inzet van onze ervaren en professioneel opgeleide chauffeurs zorgde ervoor dat de gasten altijd op tijd aankwamen, ondanks de drukte en hectiek rondom het circuit.

De F1 Grand Prix in Zandvoort staat bekend om de drukte en logistieke uitdagingen, vooral wat betreft verkeer en bereikbaarheid. We hebben deze uitdagingen echter effectief aan kunnen pakken door onze ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Door een naadloze coördinatie van de verschillende vervoersbehoeften en de focus op stiptheid en efficiëntie hebben we in deze veeleisende omgeving het vervoer in goede banen kunnen leiden.

De positieve feedback die we hebben ontvangen van de gasten, teams en de organisatie bevestigd dat onze klantgerichte benadering wordt gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat vervoer meer is dan het verplaatsen van A naar B, het moet een comfortabele en ontspannen ervaring zijn. Hiervoor willen we ook onze vervoerspartners bedanken die ons bij hebben gestaan tijdens dit weekend, die dezelfde hoge standaard voor vervoer hanteren.

Terugkijkend kunnen we spreken van een zeer uitdagend maar vooral geslaagd weekend. We hebben ervan genoten en vinden het geweldig dat we hebben kunnen bijdrage aan het grootste sportevenement van Nederland. Bijna overbodig om te zeggen maar we kijken er naar uit om volgende jaar weer aanwezig te mogen zijn bij dit fantastische evenement.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.