Formule 1 Zandvoort Stuur Chauffeurs

Stuur Chauffeurs verzorgt vervoer Dutch Grand Prix 2021

8 september 2021

Formule 1

In september 2021 was het eindelijk zo ver: de eerste Grand Prix op het circuit in Zandvoort sinds 1985. Wat een eer voor Stuur Chauffeurs om ook bij dit evenement te mogen voorzien in gastheren, privéchauffeurs, directiechauffeurs en vip-vervoer voor de FOM, de DutchGP en PON Nederland.

Persoonlijke aflevering van kaarten
Voor de Dutch Grand Prix 2020, die helaas geen doorgang kon vinden, en Dutch Grand Prix 2021 heeft Stuur Chauffeurs veel groot en klein transport verzorgd voor de signing/merchandise. Wij ontvingen alle parkeer-, vip- en Paddockkaarten voor de Formule 1 en hebben we op een beveiligde locatie opgeslagen. Vanuit deze locatie hebben onze chauffeurs bij de diverse bedrijven en particulieren de gepersonaliseerde keycords, kaarten en stickers thuis afgeleverd.

Mobiliteitsmanager
In de aanloop naar het evenement assisteerde Stuur Chauffeurs als mobiliteitsmanager. We assisteerden onder andere het parkeren en het vervoer van- en naar het circuit voor diverse vip-gasten en directieleden van de sponsors. We realiseerden dit door het creëren van beveiligde terreinen waar gasten hun auto mogen parkeren. Daarnaast verzorgden we shuttlevervoer of fietsen naar het circuit vanaf deze speciale parkeerterreinen.

Tijdens het evenement waren er per dag 40 gastheren en veel privéchauffeurs op deze terreinen aan het werk. Daarnaast reden er ongeveer 15 directiechauffeurs per dag met onze auto’s van- en naar het circuit, de diverse hotels en het Amsterdam Jet Center. Deze ritten bestonden uit het verzorgen van hele dagen dedicated vervoer voor de deelnemende teams en VIP-gasten. Ook verzorgden we losse ritten die door het logistieke team van de Dutch Grand Prix 2021 werden aangevraagd.

Het was een fantastische ervaring
Wat een bijzondere week was het: rijden met limousines, luxe Mercedes-Benz V-Klasses voor 6 personen en luxe Mercedes-Benz Sprinters voor 7 tot 16 personen. Een mooie ervaring waarbij we veel voor coureurs, ex-coureurs, teamchefs, vips, etc. hebben mogen rijden. We kijken uit naar alle races op Zandvoort die de komende jaren volgen en hopen ook hierbij weer te mogen voorzien in onze diensten.

Heeft uw management of directie een evenement in het vooruitzicht en bent u op zoek naar professioneel georganiseerd vip-vervoer? Neem contact met ons op en wij bespreken uw wensen.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.