Spoedlevering waterscooters in het buitenland

May 15th, 2017

Onder alle zendingen die Stuur Chauffeurs verzorgt, waaronder veel pakketten en spare parts voor scheepsleveringen, zit ook regelmatig een spoedlevering. Met ons eigen wagenpark aan verschillende formaten bedrijfswagens en 150 chauffeurs kunnen we aan iedere levering aan - groot of klein, spoed of geen spoed. Zo ook de levering van een tweetal waterscooters die met spoed vanuit Keulen naar de haven van het Italiaanse Genua moesten worden vervoerd voor onze klant.

Van aanvraag tot levering
De vraag betrof dit keer een internationaal spoedtransport van twee waterscooters. De twee objecten moesten binnen zestien uur vanuit Keulen op een schip in Genua geladen worden. Het schip is namelijk net in Genua aangekomen en vertrekt over zestien uur weer uit de haven. Door eerdere scheepsleveringen te hebben uitgevoerd is een spoedklus als deze voor het team van Stuur Chauffeurs geen probleem - we weten door ervaring snel te schakelen.

De benodigde informatie voor het transport is efficiënt uitgevraagd, zoals de afmetingen en het gewicht van de waterscooters, en de ophaal- en aflever locatie. Doordat we over een ruime pool aan chauffeurs beschikken werd er direct iemand ingezet om naar Keulen te vertrekken met één van onze bussen om de waterscooters op te halen.

In Keulen werd er gewerkt met een lichte aanhanger die aan de bus werd gekoppeld om de waterscooters te vervoeren. De waterscooters zijn vervolgens aan de kade bij het schip in Genua afgeleverd en op het schip getakeld.

Spoedlevering en ander transport
Als Stuur Chauffeurs zijn we gek op het vinden van oplossingen voor een vervoersprobleem. In het geval van scheepsleveringen zien we het daarbij als extra uitdaging zo snel mogelijk met een gepaste oplossing te komen, omdat tijd hier vaak van cruciaal belang is. We hebben leveringen voor nautisch transport tot één van onze specialismen gemaakt. Onze medewerkers zijn dan ook volledig op de hoogte van de douane afhandeling voor scheepsleveringen en beschikken over de NIWO vergunningen die voor het vrachtvervoer benodigd zijn.

Ook voor andere vormen van zakelijk transport helpt Stuur Chauffeurs u graag met uw vervoersvraag, in en naar binnen-en buitenland. Binnen ons wagenpark beschikken we over verschillende modellen Mercedes-Benz Citan’s, Mercedes-Benz Vito XL’s en Mercedes-Benz Sprinters die geschikt zijn voor allerhande transport. De Sprinters zijn ook voorzien van laadklep, zodat ook zware goederen kunnen worden vervoerd. Met onze jonge bedrijfswagens met lage emissies verzorgen we het transport van waardedocumenten, tot spare parts en proviand.

Stuur Chauffeurs is gevestigd in Rotterdam en biedt chauffeursdiensten en transportdiensten voor zakelijk vervoer in binnen- en buitenland. Via de quickplanner op onze website reserveert u gemakkelijk en snel één van onze diensten. Voor een spoedlevering kunt u het beste telefonisch contact opnemen.