BAM Telecom Stuur Chauffeurs

Kleine uitdaging wordt groot succes

17 september 2022

Kleine uitdaging wordt groot succes

“Goedemiddag, wij geven een feest op 17 september, zouden jullie kunnen zorgen dat al onze medewerkers thuis worden opgehaald en na het feest weer worden thuisgebracht?”

Natuurlijk kunnen we dat ...

Dat werd toch een kleine uitdaging, want het bleek uiteindelijk om 97 voertuigen te gaan voor medewerkers uit het hele land. Van Noord-Groningen tot Zuid-Limburg; uit alle hoeken van het land kwamen de medewerkers.

Door ons sterke netwerk van kwalitatieve chauffeurs en taxibedrijven konden wij deze klus klaren. Wij namen de regie en het merendeel van de ritten voor onze eigen rekening. Het was een uitdaging qua plannen, want iedereen moest binnen een tijdsframe van 30 minuten op dezelfde locatie binnen komen. Dit is gelukt!

Een imposant gezicht: om 23:00 uur ’s avonds stonden alle voertuigen klaar voor vertrek naar huis.

De opdrachtgever was zeer tevreden met onze dienstverlening. Over 1,5 jaar staat hij weer in de agenda!

Ook zorgen dat uw personeel netjes uitgebracht wordt? We doen het graag. Neem contact met ons op via: <tel:010-3074525> of <mail:planning@stuurchauffeurs.nl>.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.