Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kiest voor Stuur Chauffeurs

September 10th, 2019

De komende 5 jaar voert Stuur Chauffeurs landelijk het directievervoer uit voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Stuur Chauffeurs won hiervoor onlangs een grote aanbesteding. Een bijzondere en uitdagende opdracht: het directievervoer komt neer op zo’n 3000 ritten op jaarbasis.

Vertrouwelijkheid, discretie en uitstraling als belangrijke criteria

De opdracht komt voort uit de ‘Openbare Europese aanbesteding taxi-, directie- en busvervoer voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties’. Stuur Chauffeurs werd hierin gekozen voor het directievervoer: het vervoer van functionarissen tijdens zakelijke afspraken. In de keuze nam het ministerie een aantal criteria mee:
• de mogelijkheid om te werken tijdens de reis;
• discretie van de chauffeurs;
• vertrouwelijkheid;
• een professionele uitstraling.

Met de ervaring en professionaliteit van haar directiechauffeurs gaat Stuur Chauffeurs de opdracht met veel enthousiasme en vertrouwen aan. Munckhof, de partner van Stuur Chauffeurs in de aanbesteding, zal het taxi- en busvervoer uitvoeren.

Directievervoer van Stuur Chauffeurs

Stuur Chauffeurs is gespecialiseerd in zakelijk personenvervoer. Hierin biedt zij, onder andere, directievervoer aan. Bijvoorbeeld voor het directieteam of management bij een zakelijke afspraak of evenement. Ook VIP- en artiestenvervoer vallen onder de diensten. Met een eigen wagenpark van uitsluitend auto’s en minibussen van het merk Mercedes-Benz, biedt Stuur Chauffeurs altijd een comfortabele en veilige oplossing.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over de diensten van Stuur Chauffeurs.