Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kiest voor Stuur Chauffeurs

10 september 2019

De komende 5 jaar voert Stuur Chauffeurs landelijk het directievervoer uit voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Stuur Chauffeurs won hiervoor onlangs een grote aanbesteding. Een bijzondere en uitdagende opdracht: het directievervoer komt neer op zo’n 3000 ritten op jaarbasis.

Vertrouwelijkheid, discretie en uitstraling als belangrijke criteria

De opdracht komt voort uit de ‘Openbare Europese aanbesteding taxi-, directie- en busvervoer voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties’. Stuur Chauffeurs werd hierin gekozen voor het directievervoer: het vervoer van functionarissen tijdens zakelijke afspraken. In de keuze nam het ministerie een aantal criteria mee:
• de mogelijkheid om te werken tijdens de reis;
• discretie van de chauffeurs;
• vertrouwelijkheid;
• een professionele uitstraling.

Met de ervaring en professionaliteit van haar directiechauffeurs gaat Stuur Chauffeurs de opdracht met veel enthousiasme en vertrouwen aan. Munckhof, de partner van Stuur Chauffeurs in de aanbesteding, zal het taxi- en busvervoer uitvoeren.

Directievervoer van Stuur Chauffeurs

Stuur Chauffeurs is gespecialiseerd in zakelijk personenvervoer. Hierin biedt zij, onder andere, directievervoer aan. Bijvoorbeeld voor het directieteam of management bij een zakelijke afspraak of evenement. Ook VIP- en artiestenvervoer vallen onder de diensten. Met een eigen wagenpark van uitsluitend auto’s en minibussen van het merk Mercedes-Benz, biedt Stuur Chauffeurs altijd een comfortabele en veilige oplossing.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over de diensten van Stuur Chauffeurs.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.