Stuur Chauffeurs en Stichting TAAI slaan de handen ineen

October 14th, 2020

Het kerstgevoel is niet ver weg. Tenminste wat ons betreft. In deze tijden waarin er veel onzekerheden zijn is één ding zeker: eind december is het gewoon weer kerst en omringen we ons met dierbaren EN een kerstboom.

In samenwerking met Stichting TAAI heeft Stuur Chauffeurs een prachtige kerstactie opgezet, want een kerstboom willen we toch allemaal! Met één druk op de knop bestelt u hier een kerstboom naar wens die ook nog eens op de door u gewenste dag bij u thuis of kantoor in een standaard wordt neergezet.

In 2016 en 2017 hebben wij kerstbomen verkocht aan onze relaties om de goede doelen KiKa en Familiehuis Daniël Den Hoed te steunen, onze chauffeurs hebben de kerstbomen toen bij de klant thuis opgezet. Door grote tevredenheid hebben wij deze service de jaren erna op aanvraag ook uitgevoerd met als gevolg een kleine donatie aan het goede doel.

Dit jaar is het tijd voor een grootse aanpak van deze geweldige actie, wij gaan in samenwerking met Stichting TAAI meer kerstbomen dan ooit bij de mensen thuis opzetten! Stichting TAAI zet zich in om de ongeneeslijke ziekte Cystic Fibrosis (kortweg CF en ook wel Taaislijmziekte genoemd) de wereld uit te helpen. Op de website (Stichting TAAI) wordt uitgebreid verteld waarom deze Stichting in het leven is geroepen en waar zij voor staan.

Als zakelijke dienstverlener hebben we met deze actie al vaak voor onze klanten kerstbomen bij relaties van hen thuis mogen bezorgen. Een mooie manier om uw relaties iets leuks te schenken voor de feestdagen.

Wij kijken er naar uit om de kerstmuziek op te zetten en uw kerstboom klaar te maken voor verzending in onze nieuwe bedrijfsruimte in Berkel en Rodenrijs!

Voor deze actie willen wij speciaal Van Mossel en Van Mossel Autolease bedanken. Zij stellen de voertuigen beschikbaar waarin de kerstbomen worden bezorgd.