Stuur Chauffeurs vernieuwt haar vloot

21 november 2023

Stuur Chauffeurs zet weer een grote stap richting duurzaamheid en moderne luxe met de recente aanschaf van drie nieuwe hybride voertuigen van Mercedes-Benz van Mossel. Begin oktober heeft het bedrijf geïnvesteerd in een S-Klasse hybride en twee E-klasses van het nieuwste model, als onderdeel van hun streven naar een milieuvriendelijker en efficiënter wagenpark.

Deze strategische vernieuwing is een belangrijk onderdeel van Stuur Chauffeurs' toewijding aan zowel milieubewustzijn als het bieden van eersteklas service. De hybride voertuigen vervangen oudere diesels, waarmee het bedrijf een significante vermindering van de CO2-uitstoot nastreeft. De keuze voor de S-Klasse en E-Klasse modellen onderstreept ook hun focus op luxe en comfort voor hun klanten.

Met deze upgrade bereidt Stuur Chauffeurs zich voor op de uitdagingen en kansen van het nieuwe jaar. De nieuwe hybrides bieden niet alleen een groenere rijervaring, maar verzekeren ook dat klanten in stijl en met de meest moderne voorzieningen worden vervoerd.

Voor meer informatie over onze vernieuwde vloot en diensten, bezoek onze website of neem contact op met Stuur Chauffeurs.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.