Stuur Chauffeurs wederom in 2024 Vervoerspartner voor Formula One Management

21 november 2023

Met trots kondigt Stuur Chauffeurs aan dat zij voor het vierde opeenvolgende jaar de exclusieve transportpartner zijn voor de Formule 1 in Zandvoort, 2024. Dit prestigieuze evenement, georganiseerd door de Formula One Management (FOM) en de Dutch Grand Prix, is een hoogtepunt in de autosportkalender en Stuur Chauffeurs speelt hierin een cruciale rol.

De opdracht omvat het VIP-vervoer van Formule 1-coureurs, VIP-gasten, medewerkers van de FOM en leden van alle raceteams. De expertise en betrouwbaarheid van Stuur Chauffeurs zijn sleutelfactoren geweest in hun selectie door de FOM voor deze belangrijke taak.

Deze samenwerking bevestigt de reputatie van Stuur Chauffeurs als een vooraanstaande dienstverlener in het luxe personenvervoer. Met een vloot van hoogwaardige voertuigen en een team van professionele chauffeurs, is Stuur Chauffeurs perfect gepositioneerd om een service van wereldklasse te bieden tijdens dit internationale evenement.

Stuur Chauffeurs is er trots op wederom als partner te zijn gekozen door Formula One Management en kijkt uit naar een succesvolle samenwerking tijdens de Formule 1 in Zandvoort 2024.

Voor meer informatie over onze diensten en betrokkenheid bij de Formule 1 in Zandvoort, bezoek onze website of neem contact op met Stuur Chauffeurs.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.