EQS en EQV van Stuur Chauffeurs

Stuur gaat groen de weg op

1 november 2021

Stuur gaat groen de weg op

Bij Stuur Chauffeurs vinden het we milieu belangrijk. Daarom zetten we ons in om actief te verduurzamen. Afgelopen tijd zijn we bij Stuur bezig geweest met de vergroening en uitbreiding van ons wagenpark.

Nieuw personenbusje
Zo hebben wij recent een luxe Mercedes-Benz EQV, personenbusje, aan de vloot toegevoegd. De EQV is een 100% elektrische personenbus met een werkelijk rijbereik van zo’n 330 km. Dit maakt dit voertuig geschikt voor onze dienstverlening in de Randstad. De EQV is voorzien van losse stoelen in een face-to-face opstelling met een tafeltje en biedt plaats aan zes passagiers.

Binnenkort rijden in de EQS
Naast de EQV, willen we nog meer uitbreiden. We hebben een Mercedes-Benz EQS besteld. Deze zal medio april 2022 worden uitgeleverd door onze huisdealer Mercedes-Benz van Mossel. De EQS wordt toegevoegd aan de luxe vloot en staat gelijk aan de Mercedes-Benz S-klasse segment.

Luxe in topvorm
De nieuwe EQS is luxe in topvorm. De volledige elektrische aandrijving maakt een heel nieuw ruimteconcept mogelijk dat veel flexibeler en luchtiger is dan bij conventionele limousines. Het interieur van de nieuwe EQS voldoet aan de hoogste eisen die wij stellen aan ons luxe wagenpark.

Interesse om een van deze voertuigen te boeken? Neem dan contact met on op via: planning@stuurchauffeurs.nl

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.