Met VIP chauffeur van Stuur naar Ryder Cup in Parijs

September 28th, 2018

Eind september vond het prestigieuze Ryder Cup golftoernooi plaats in Parijs. Voor klanten van een Nederlandse bank mocht Stuur Chauffeurs het vervoer middels VIP chauffeur in en rondom Parijs verzorgen. Voor de mannen van Stuur Chauffeurs niets nieuws, de organisatie van dergelijk vervoer naar en tijdens evenementen is waar zij veel mee te maken krijgen.

Het vervoer naar het Ryder Cup evenement en de wensen van de klant om daarnaast ook zelf op een aantal golfbanen in Parijs te spelen, was een leuke opdracht met een vooraf goed gemaakte logistieke planning. Een opdracht waar Stuur Chauffeurs graag mee aan de slag gaat. Hoe dit in zijn werk ging:

Vervoer naar Parijs

Een dag voordat alle gasten met een privéjet naar Parijs vlogen waren een aantal chauffeurs van Stuur Chauffeurs al onderweg. Zij haalden bij alle gasten thuis de golftas op om deze al met een Stuur transportbus naar Parijs te brengen. De golftassen werden hier ruim voor aankomst van de gasten afgeleverd en klaargezet bij de eerste golfbaan waar de gasten wilden spelen.

Toen de gasten per jet in Parijs waren geland stonden er drie Mercedes-Benz V (VIP) klasse auto’s met VIP chauffeur van Stuur Chauffeurs klaar om de gasten direct van het vliegveld naar de golfbaan te brengen. Van alle gemakken voorzien konden de gasten bij aankomst op de golfbaan direct van start met hun golfspel. Een heerlijke golfdag volgde en de gasten werden nadien met dezelfde VIP chauffeur naar hun hotel gereden in het hart van Parijs. De golftassen konden zij laten staan en zijn weer opgehaald door de chauffeur van Stuur Transport om deze alvast naar de volgende golfbaan voor de volgende dag te brengen.

Met VIP chauffeur naar het evenement

Na twee zonnige golfdagen was het dan eindelijk tijd voor het evenement; de Ryder Cup. De locatie van het evenement in een stad als Parijs maakte dat er voor auto’s en taxi’s geen ruimte beschikbaar was om te parkeren. De evenementenorganisatie had in plaats daarvan “drop-off” punten gemaakt vanwaar gasten naar de entree konden lopen. Voor VIP gasten daarentegen was er een VIP entree en zo werden de gasten van de Nederlandse bank, geheel in stijl en met eigen VIP chauffeur van Stuur Chauffeurs, voorbij de VIP entree gereden.
De gasten genoten van een mooie wedstrijd en stapten na afloop weer in de busjes die hen direct naar het vliegveld brachten. Zo zaten zij binnen 15 minuten weer in de jet terug naar Nederland. De bagage en golftassen van de gasten werden de volgende dag weer netjes thuis afgeleverd door de chauffeur van Stuur Transport. Opdracht geslaagd!

Heeft uw management of directie een evenement in het vooruitzicht en bent u op zoek naar professioneel georganiseerd VIP vervoer? Neem contact met ons op en wij bespreken graag samen met u uw wensen.