Management André Hazes kiest voor VIP vervoer van Stuur Chauffeurs

28 augustus 2018

Sinds een aantal weken mag Stuur Chauffeurs zich de trotse VIP chauffeur noemen van zanger André Hazes en zijn band. Het management van André Hazes is een samenwerking aangegaan met Stuur Chauffeurs voor het vervoer naar alle optredens van André binnen Nederland. Het eerste optreden waarvoor Stuur Chauffeurs de zanger met zijn band per chauffeur mocht vervoeren was het optreden op Dutch Valley op 18 augustus jl. in Spaarnwoude.

Dutch Valley festival

Samen met zijn band stond André Hazes gepland voor een optreden op Dutch Valley, het grootste Nederlandse festival voor topartiesten van eigen bodem. Volgens afspraak haalde Stuur Chauffeurs de artiest in de middag thuis op in Rotterdam met één van haar luxe auto's met privéchauffeur. Samen met vriendin Monique en zijn manager reed de chauffeur André richting Utrecht om zijn bandleden op te halen. Twee luxe uitgevoerde minibusjes met chauffeur reden om die reden mee naar Utrecht om de band en de instrumenten te vervoeren.

Aangekomen bij het festivalterrein in Spaarnwoude brachten de chauffeurs van Stuur André tot achter het hoofdpodium waar de artiest werd verwacht. De chauffeurs werd vervolgens toegang verleend tot de backstage. Zij kregen de mogelijkheid het optreden van André Hazes als ook andere optredens bij te wonen. Na een spectaculaire show stonden de chauffeurs weer klaar met de wagens om terug te rijden naar Rotterdam.

Hieronder treft u een aantal beelden die zijn gemaakt op deze dag. Naast onze eigen beelden werd er ook gefilmd voor de opnames van de realityserie, 'ik haal alles uit het leven', van André en Monique.

VIP en ander zakelijk vervoer van Stuur Chauffeurs

Een auto met chauffeur van Stuur Chauffeurs kan voor vele gelegenheden worden ingezet. Met één van onze 150 gekwalificeerde chauffeurs brengen wij u altijd veilig en ontspannen naar uw zakelijke afspraak of naar een evenement. Wij bieden u daarbij de keuze uit uitsluitend goed onderhouden luxe auto's van het merk Mercedes-Benz. Reist u liever in uw eigen auto? Ook dat kan bij Stuur Chauffeurs. Bekijk het ruime aanbod aan diensten op onze website.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.