Studentchauffeur Stuur Chauffeurs

Een dag in het leven van een studentchauffeur

1 August 2021

Een dag in het leven van een studentchauffeur

Studentchauffeurs van Stuur Chauffeurs zijn breed inzetbaar. Ze kunnen niet alleen de klant van A naar B vervoeren in hun eigen auto. Ook brengen ze desgewenst uw auto naar het buitenland of zijn ze uw gastheer op een evenement. Rij twee dagen mee met onze studentchauffeurs Joost en Nordin.

Maandag 19 juli 2021
Er komt een aanvraag binnen van een klant om de auto van Nederland naar Nice Airport te brengen. De reden dat de klant deze aanvraag doet, is omdat diegene veel spullen moet meenemen naar Frankrijk. Dit is simpelweg gewoon onhandig en duur om het in het vliegtuig mee te nemen. Een bijkomend voordeel is dat de klant nu zijn eigen auto heeft op zijn vakantiebestemming in Frankrijk.

Vrijdag 23 juli 2021
Onze chauffeur Joost heeft aangegeven graag de rit uit te willen voeren. Joost bereidt zich voor door de route te bekijken die hij gaat afleggen. Onze planning zorgt voor alle benodigde papieren die hij mee moet nemen om te reizen. Joost zorgt ervoor dat hij fit is en genoeg geslapen heeft voor zijn komende trip.

11:30 uur – Auto van de klant thuis ophalen.
Joost is om 11:30 uur gearriveerd bij het huisadres van de klant om de auto op te halen. De auto staat klaar met alle spullen erin. Joost zal zijn reis naar Nice gaan starten. Het is ongeveer 11 uur en 30 minuten rijden.

Onderweg stopt de chauffeur om de twee uur even om zijn benen te strekken en wat te eten en te drinken.

Zaterdag 24 Juli 2021
Joost is vannacht om 01:00 uur gearriveerd bij het hotel waar hij zal overnachten. Als de dag weer is begonnen, zorgt hij ervoor dat hij de auto gewassen heeft en hem schoon parkeert op het vliegveld van Nice. Zodra hij de auto heeft geparkeerd, pakt hij zijn spullen en vliegt hij terug met hetzelfde vliegtuig als waarmee de klant kwam.

Vrijdag 30 juli 2021
Er komt om 17:25 uur bij Stuur Chauffeurs een aanvraag binnen voor een chauffeur bij restaurant Aan de Poel in Amstelveen. Onze student chauffeur Nordin heeft aangegeven dat hij beschikbaar voor de rit.

Omdat Nordin een student chauffeur is, heeft hij een studenten ov-kaart waarmee hij gratis door Nederland kan reizen.

Nordin moet om 22:00 uur aanwezig zijn bij restaurant Aan de Poel om in de auto van de klant, de klant naar huis te rijden. Nordin bereid zijn reis met het openbaar vervoer voor, zodat hij op tijd bij de klant is.

Bij aankomst bij het restaurant, blijkt dat het een bijzondere auto is. De klant is met zijn Lamborghini Huracan. Voor de chauffeur is dit een leuke toevoeging aan de rit.

Zodra de klant thuis is afgezet en de auto geparkeerd staat, gaat Nordin naar huis met het openbaar vervoer (als dat nog mogelijk is afhankelijk van het tijdstip) of met een van tevoren geplaatste auto.

Apply for this vacancy

Contact

Special request

Request

For many services you can easily calculate a rate via our quote form and from there complete your booking. Do you prefer direct contact? Then fill in the form below, we will contact you.