Dutch Grand Prix F1 Stuur Chauffeurs

Stuur Chauffeurs verzorgt vervoer voor Formula One Management tijdens Dutch Grand Prix 2022

30 september 2022

Stuur Chauffeurs verzorgt vervoer voor Formula One Management

Begin September 2022 was het weer raak: de tweede Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort. Dit jaar mochten wij al het vervoer organiseren voor de FOM (Formula One Management), de partij die de verantwoordelijk is voor de Formule 1.

Vanuit alle windstreken
De touringcarsector kampt met flinke tekorten, daarom werden de touringcars uit alle windstreken ingevlogen. Ook de meest luxueuze voertuigen werden overal vandaan gehaald én ons eigen wagenpark werd ingezet 

Voor het merendeel van alle Formule 1-teams verzorgden wij het vervoer van en naar de vliegvelden, het circuit en de uitstapjes die men maakte. Ook de gasten die de FOM uitnodigde, mochten wij ook allemaal vervoeren. Hiervoor was het zogeheten dedicated vervoer ingepland. Iedere vip had een eigen chauffeur en wagen tot zijn/haar beschikking.

Wat een mooie ervaring! We kijken nu alweer uit naar de komende races in 2023, 2024 en 2025.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.