Wie is Stuur Chauffeurs?

Meesters van de mobiliteit

Een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw zakelijk vervoer, dat is Stuur Chauffeurs. Wij brengen u met één van onze 150 gekwalificeerde chauffeurs veilig en ontspannen naar uw zakelijke afspraak. Met uw eigen auto of in één van onze luxe auto's.

Stuur Chauffeurs garandeert een ervaring van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Om die reden noemen wij onszelf Meesters van de Mobiliteit.

Neem contact met ons op

Het team van Stuur Chauffeurs

“Gastvrijheid en dienstverlening zit van nature in mij. Van jongs af aan heb ik naast mijn studie in meerdere horecagelegenheden gewerkt. De studie Hotelmanagement aan de Hotelschool in Maastricht was mij daarom ook op het lijf geschreven. Tijdens deze studie ben ik in aanraking gekomen met het chauffeurswerk, als studentchauffeur bracht ik menig uur door achter het stuur bij vele interessante passagiers. Deze passie voor het rijden in combinatie met de gastvrijheid en dienstverlening heb ik doorgezet naar mijn droom om ondernemer te worden.

Eind 2014 startte ik met Stuur Chauffeurs. Eerst reed ik zelf voor klanten en deed ik veel contacten op in de regio. Mensen wisten me te vinden en dankzij mond-tot-mondreclame bouwde ik een groot netwerk van vaste trouwe klanten op. Inmiddels is Stuur Chauffeurs uitgegroeid naar een mooi team met vaste medewerkers. Ik ben er trots op dat het merk Stuur Chauffeurs steeds bekender wordt.”

Arthur Peters – eigenaar en oprichter

“Tijdens mijn studie heb ik veel uren achter het stuur doorgebracht. Door mijn passie voor auto’s was een bijbaan als studentchauffeur mij op het lijf geschreven. In 2015 ben ik bij Arthur aan de slag gegaan als chauffeur. Na ruim 2 jaar rijden verruilde ik de autostoel voor een bureaustoel om de ritten in te plannen.

De samenwerking beviel goed en zo zijn we samen verder gegroeid in de chauffeursbranche. Waar het begonnen is met bob-ritten hebben we inmiddels een mooi wagenpark en team klaarstaan om onze klanten op alle vlakken van logistiek maatwerk te voorzien. De langetermijnrelatie met onze klanten en contactpersonen is voor mij erg belangrijk. Zo mag ik nu nog dagelijks ritten verzorgen voor de klanten waarvoor ik 7 jaar geleden zelf reed. Dat is toch iets om trots op te zijn.”

Robin Spruijt – Operationeel Manager

“Naast mijn studie Ondernemerschap & Retail management, was ik veel werkzaam als studentchauffeur bij Stuur Chauffeurs. Ik vond het leuk om met verschillende mensen in de auto te zitten die ieder hun eigen verhaal hebben. Vaak zijn het ondernemers of hebben ze een andere interessante functie in het bedrijfsleven. Ik deed er ook veel kennis op voor mijn studie.

Na twee en half jaar als studentchauffeur gewerkt te hebben, startte ik op kantoor. Als projectmanager hou ik mij voornamelijk bezig met de planning van de directiechauffeurs en de studentchauffeurs. Ook het wagenparkbeheer en aanvragen vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Niks is ons te gek! Ik werk met veel plezier bij Stuur Chauffeurs en ik hoop dat we in de toekomst nog meer mensen van dienst kunnen zijn.”

Samir Bouchrit – Project Manager

Mobiliteit op maat

Mobiliteit op maat

Specifieke wensen

Voor specifieke wensen maken wij een plan op maat. Wij gaan graag in gesprek om te zorgen voor de ideale ervaring. Neem gerust contact op en we nemen alle mogelijkheden door om uw vervoer zo veilig en efficiënt mogelijk te maken.

Bel ons direct op 010 30 74 525 of stuur ons een e-mail.

Dit zeggen klanten over ons

 • Sjoerd Bodewes
  Sjoerd Bodewes
  "Dankzij de professionaliteit, de accuraatheid en het vertrouwen welke we in elkaar hebben, werken wij al jaren samen met deze geweldige club mensen van Stuur Chauffeurs! Het geeft een fijn gevoel dat in de hectiek waarin wij werken we terug kunnen vallen op dit bedrijf en we ons geen zorgen hoeven te maken of André Hazes ergens te laat arriveert. Meedenken en ondersteunen is voor veel soortgelijke bedrijven een vreemd iets, maar voor Stuur Chauffeurs een vanzelfsprekende service. Wij willen in elk geval nooit meer anders!!"
  - Sjoerd Bodewes - Manager André Hazes
 • Support & Logistics, CEO Office & Board
  "Hi Arthur, I just wanted to take a moment so say thank you very much for all your help and planning for our ULE meeting that we held at Hive over the last 4 days this week. It was my first time working with you and your drivers and I must say I was very impressed. All the drivers and cars were to an excellent standard, on time, flexible, polite, and reliable. You were also great to work with, accommodated my hundreds of changes until very late at night to early in the morning, nothing was ever too much trouble and I really appreciate the support you gave me at was it sometimes a very challenging task 😊 I look forward to working with you in the future. Kind regards,"
  - Support & Logistics, CEO Office & Board
 • Formule One Management
  "Hi Arthur, Thank you for everything, you have been the easiest supplier I have worked with by far, you were so quick to rectify any issues and just genuinely a pleasure to work with. 😊 Best, Caitlin"
  - Race Travel Coordinator - Formule One Management
 • Mr. Agboola
  Mr. Agboola
  "Ik had het voorrecht om met een zeer professionele chauffeur te reizen tijdens een recente zakenreis. De chauffeur was ongelooflijk goed geïnformeerd over de stad en wist altijd de snelste routes te vinden, zelfs tijdens spitsuur. Hij was zeer hoffelijk en hield zich altijd aan de verkeersregels. Bovendien was de chauffeur zeer betrouwbaar en punctueel. Hij kwam altijd op tijd en was zeer flexibel als mijn plannen veranderden. Zijn auto was altijd brandschoon en goed onderhouden."
  - Olugbenga Agboola - CEO Flutterwave
 • Deloitte
  Deloitte
  "Wat deze luxe taxi echt onderscheidde van andere taxidiensten was de aandacht voor detail en de kleine extraatjes. Er waren bijvoorbeeld flessen water en snacks beschikbaar, wat zeer op prijs werd gesteld na een lange vlucht. De chauffeur had ook de airconditioning perfect afgesteld op mijn persoonlijke voorkeur en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde gedurende de hele rit. Al met al was mijn ervaring met deze luxe taxi geweldig en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, comfortabele en veilige vervoersoplossing."
  - Management Deloitte

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.