Wie is Stuur Chauffeurs?

Meesters van de mobiliteit

Een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw zakelijk vervoer, dat is Stuur Chauffeurs. Wij brengen u met één van onze 150 gekwalificeerde chauffeurs veilig en ontspannen naar uw zakelijke afspraak. Met uw eigen auto of in één van onze luxe auto's.

Stuur Chauffeurs garandeert een ervaring van de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Om die reden noemen wij onszelf Meesters van de Mobiliteit.

Neem contact met ons op

Het team van Stuur Chauffeurs

“Gastvrijheid en dienstverlening zit van nature in mij. Van jongs af aan heb ik naast mijn studie in meerdere horecagelegenheden gewerkt. De studie Hotelmanagement aan de Hotelschool in Maastricht was mij daarom ook op het lijf geschreven. Tijdens deze studie ben ik in aanraking gekomen met het chauffeurswerk, als studentchauffeur bracht ik menig uur door achter het stuur bij vele interessante passagiers. Deze passie voor het rijden in combinatie met de gastvrijheid en dienstverlening heb ik doorgezet naar mijn droom om ondernemer te worden.

Eind 2014 startte ik met Stuur Chauffeurs. Eerst reed ik zelf voor klanten en deed ik veel contacten op in de regio. Mensen wisten me te vinden en dankzij mond-tot-mondreclame bouwde ik een groot netwerk van vaste trouwe klanten op. Inmiddels is Stuur Chauffeurs uitgegroeid naar een mooi team met vaste medewerkers. Ik ben er trots op dat het merk Stuur Chauffeurs steeds bekender wordt.”

Arthur Peters – eigenaar en oprichter

Ondanks mijn commerciële opleiding heeft het grootste deel van mijn carrière zich afgespeeld in de logistiek. Dit is begonnen met het charteren van olietankers voor internationale klanten, tot aan het vervoeren, inklaren en leveren van geladen tankercontainers door heel Europa.
Het vinden van de beste oplossing voor alle partijen is iets waar ik altijd veel voldoening uit heb gehaald. Hierin is het erg belangrijk om alles in goed overleg te doen.
 
De opgebouwde ervaring wil ik gebruiken om de goede service van Stuur Chauffeurs nog verder te ontwikkelen. Met als doel zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen.
We willen ze ontzorgen, tijd creëren, ontspannen laten werken in plaats van auto rijden, en dat op een zo comfortabel mogelijke manier.

Bart Vlemminx – Operationeel Manager

“Naast mijn studie Ondernemerschap & Retail management, was ik veel werkzaam als studentchauffeur bij Stuur Chauffeurs. Ik vond het leuk om met verschillende mensen in de auto te zitten die ieder hun eigen verhaal hebben. Vaak zijn het ondernemers of hebben ze een andere interessante functie in het bedrijfsleven. Ik deed er ook veel kennis op voor mijn studie.

Na twee en half jaar als studentchauffeur gewerkt te hebben, startte ik op kantoor. Als projectmanager hou ik mij voornamelijk bezig met de planning van de directiechauffeurs en de studentchauffeurs. Ook het wagenparkbeheer en aanvragen vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Niks is ons te gek! Ik werk met veel plezier bij Stuur Chauffeurs en ik hoop dat we in de toekomst nog meer mensen van dienst kunnen zijn.”

Samir Bouchrit – Project Manager

"Ik ben een voltijd student Economie en Bedrijfseconomie op de Erasmus Universiteit in Rotterdam waar ik in mijn eerste leerjaar zit. Hiernaast ben ik part-time werkzaam op de planning bij Stuur Chauffeurs. Mijn interesses zijn voetballen, fitnessen en rugby kijken. Verder verwacht ik iedereen goed te woord te staan en een positieve, langdurige samenwerking aan te gaan."

Paul van Westerlaak – planning

Mobiliteit op maat

Specifieke wensen

Voor specifieke wensen maken wij een plan op maat. Wij gaan graag in gesprek om te zorgen voor de ideale ervaring. Neem gerust contact op en we nemen alle mogelijkheden door om uw vervoer zo veilig en efficiënt mogelijk te maken.

Bel ons direct op 010 30 74 525 of stuur ons een e-mail.

Dit zeggen klanten over ons

 • "Dankzij de professionaliteit, de accuraatheid en het vertrouwen welke we in elkaar hebben, werken wij al jaren samen met deze geweldige club mensen van Stuur Chauffeurs! Het geeft een fijn gevoel dat in de hectiek waarin wij werken we terug kunnen vallen op dit bedrijf en we ons geen zorgen hoeven te maken of André Hazes ergens te laat arriveert. Meedenken en ondersteunen is voor veel soortgelijke bedrijven een vreemd iets, maar voor Stuur Chauffeurs een vanzelfsprekende service. Wij willen in elk geval nooit meer anders!!"
  - Sjoerd Bodewes - Manager André Hazes
 • "Hi Arthur, I just wanted to take a moment so say thank you very much for all your help and planning for our ULE meeting that we held at Hive over the last 4 days this week. It was my first time working with you and your drivers and I must say I was very impressed. All the drivers and cars were to an excellent standard, on time, flexible, polite, and reliable. You were also great to work with, accommodated my hundreds of changes until very late at night to early in the morning, nothing was ever too much trouble and I really appreciate the support you gave me at was it sometimes a very challenging task 😊 I look forward to working with you in the future. Kind regards,"
  - Support & Logistics, CEO Office & Board
 • "Hi Arthur, Thank you for everything, you have been the easiest supplier I have worked with by far, you were so quick to rectify any issues and just genuinely a pleasure to work with. 😊 Best, Caitlin"
  - Race Travel Coordinator - Formule One Management
 • "Wat deze luxe taxi echt onderscheidde van andere taxidiensten was de aandacht voor detail en de kleine extraatjes. Er waren bijvoorbeeld flessen water en snacks beschikbaar, wat zeer op prijs werd gesteld na een lange vlucht. De chauffeur had ook de airconditioning perfect afgesteld op mijn persoonlijke voorkeur en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde gedurende de hele rit. Al met al was mijn ervaring met deze luxe taxi geweldig en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, comfortabele en veilige vervoersoplossing."
  - Management Deloitte
 • "Super veel dank voor jullie geweldige service deze week! Ik ben altijd zo blij met jullie snelle actie, vriendelijkheid en meedenken. En de chauffeurs zijn altijd beleefd. Dikke pluim voor jullie team! Groetjes, Chantal"
  - PA - full-service distributor to the Benelux Food, Industrial, Pharmaceutical and Personal Care markets

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.