Zakelijk vervoer

Stuur Chauffeurs biedt altijd een passende vervoersoplossing voor uw mobiliteitsvraagstuk. Of u nu op zoek bent naar de regievoering voor al het vervoer of juist behoefte hebt aan zakelijke chauffeurs die u veilig vervoeren. Stuur Chauffeurs heeft eigen gediplomeerde en zeer professionele chauffeurs in dienst wiens kerntaak het is om uw reis zo aangenaam, zorgeloos en makkelijk te laten verlopen. Vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs altijd representatief, vriendelijk en discreet.

Neem contact met ons op voor zakelijk vervoer

Directievervoer met VIP service

In sommige situaties is luxe en comfort op het gebied van personenvervoer gewenst. Bijvoorbeeld wanneer er een (internationale) delegatie op bezoek komt of wanneer u zelf een belangrijke bijeenkomst heeft. Op dat moment heeft u een zakelijke personenvervoerder nodig die als geen ander weet wat VIP service inhoudt. Stuur Chauffeurs beschikt over luxe VIP bussen en personenauto’s met comfortabele stoelen en wifi. Een luxe limousine inzetten als mobiele conferentieruimte? Ook dat kan natuurlijk. Stuur Chauffeurs, Meesters van de Mobiliteit.

Vervoer voor individuen of grote groepen

Vervoer voor individuen of grote groepen

Stuur Chauffeurs biedt haar relaties een totaaloplossing op het gebied van personenvervoer en reizen. Hierbij gaat het zowel om het individuele vervoer in een personenauto als ook om het vervoer van grote groepen in touringcars. Naast het eigen zakelijke wagenpark van Stuur Chauffeurs wordt intensief samengewerkt met taxi- en touringcarbedrijven uit heel Nederland. Zo bieden wij een passend antwoord op elke vervoersvraag.

Luchthavenvervoer voor u en uw gasten

Ook voor luchthavenvervoer kunt u bij Stuur Chauffeurs terecht. Een gespecialiseerde afdeling organiseert en verzorgt al het luchthavenvervoer van Stuur Chauffeurs in Nederland, maar zeker ook daarbuiten. Het vervoer wordt vanzelfsprekend uitgevoerd in moderne voertuigen die van alle gemakken zijn voorzien. Zo benut u uw reistijd zo efficiënt mogelijk. Zijn er gasten die opgehaald moeten worden? Laat dat maar aan ons over. Wij anticiperen op eventuele vertragingen of wijzigingen van vluchttijden voor uw aankomende gast. Daarmee voorkomen we dat uw gast onnodig lang moet wachten.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.