Vliegveld vervoer

Ook voor vliegveld vervoer kunt u bij Stuur Chauffeurs terecht. Een gespecialiseerde afdeling organiseert en verzorgt al het vliegveld vervoer van Stuur Chauffeurs in Nederland, maar zeker ook daarbuiten. Het vervoer wordt vanzelfsprekend uitgevoerd in moderne voertuigen die van alle gemakken zijn voorzien. Zo benut u uw reistijd zo efficiënt mogelijk. Zijn er gasten die opgehaald moeten worden? Laat dat maar aan ons over. Wij anticiperen op eventuele vertragingen of wijzigingen van vluchttijden voor uw aankomende gast. Daarmee voorkomen we dat uw gast onnodig lang moet wachten.

Schiphol Airport vervoer

Wanneer u op Schiphol arriveert staat uw chauffeur u al op te wachten bij de gate/arrival hall met onze “Meet & Greet” service. Dit houdt in dat uw chauffeur uw vlucht nauwlettend in de gaten houdt en u ontvangt bij de arrival halls/gate met een naambordje waarop uw naam staat. Tevens ontvangt u een welkomstsbericht van uw chauffeur waarin staat bij welke gate/arrival hall hij op u staat te wachten. Zodra uw chauffeur u heeft ontvangen helpt hij met het vervoeren van uw bagage en begeleidt hij u naar het gereedstaande voertuig.

Rotterdam Airport vervoer

Rotterdam Airport vervoer

Wanneer u op Rotterdam Airport arriveert staat uw chauffeur u al op te wachten bij in de arrival hall met onze “Meet & Greet” service. Dit houdt in dat uw chauffeur uw vlucht nauwlettend in de gaten houdt en u ontvangt bij de arrival hall met een naambordje waarop uw naam staat. Tevens ontvangt u een welkomstsbericht van uw chauffeur. Zodra uw chauffeur u heeft ontvangen helpt hij met het vervoeren van uw bagage en begeleidt hij u naar het gereedstaande voertuig.

Eindhoven Airport vervoer

Wanneer u op Eindhoven Airport arriveert staat uw chauffeur u al op te wachten bij in de arrival hall met onze “Meet & Greet” service. Dit houdt in dat uw chauffeur uw vlucht nauwlettend in de gaten houdt en u ontvangt bij de arrival hall met een naambordje waarop uw naam staat. Tevens ontvangt u een welkomstsbericht van uw chauffeur. Zodra uw chauffeur u heeft ontvangen helpt hij met het vervoeren van uw bagage en begeleidt hij u naar het gereedstaande voertuig.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.