Directiechauffeur

U zoekt een gekwalificeerde directiechauffeur met een professionele en discrete houding. Stuur Chauffeurs begrijpt uw vraag als geen ander en helpt u aan de geschikte chauffeur voor uw directievervoer.

Directiechauffeur Stuur Chauffeurs

Onze directiechauffeur

 • Alleen gekwalificeerde directiechauffeurs: de directiechauffeur is altijd in het bezit van een CCV-D1, CCV-D2 of CCV-D3 certificering

 • Het merendeel van onze chauffeurs zijn AIVD niveau B gescreend

 • Maatwerk, een directiechauffeur op basis van uw persoonlijke wensen

 • De directiechauffeur werkt uiterst discreet en efficiënt

 • Mogelijkheden voor een directiechauffeur met ervaring met beveiliging en persoonsbegeleiding

 • Al vanaf € 45,00 per uur

Waarom zou ik een directiechauffeur inhuren?

 1. Tijdsbesparing: Een directiechauffeur zorgt voor tijdsbesparing, omdat je je tijd efficiënter kunt gebruiken tijdens het reizen. Terwijl de chauffeur je van A naar B rijdt, kun je werken, bellen, e-mails beantwoorden of je voorbereiden op belangrijke afspraken.

 2. Veiligheid: De directiechauffeur is getraind en ervaren in het rijden en zorgen voor extra veiligheid op de weg. Ze zijn bekend met de wegen en de verkeersregels, en zullen ervoor zorgen dat je veilig en op tijd op je bestemming aankomt. Dit is vooral belangrijk als je vaak op onbekend terrein moet rijden of als je vaak 's avonds of 's nachts moet rijden.

 3. Flexibiliteit: De directiechauffeur bieden flexibiliteit en kunnen zich aanpassen aan jouw veranderende reisbehoeften. Ze kunnen je overal naartoe brengen waar je maar wilt en kunnen snel reageren op onverwachte wijzigingen in je reisplannen.

 4. Representativiteit: Een directiechauffeur kan bijdragen aan jouw professionele uitstraling en representativiteit. Een nette en professionele chauffeur die je op een elegante en veilige manier van en naar afspraken of evenementen vervoert, kan bijdragen aan de indruk die je maakt op zakenpartners en klanten.

 5. Efficiëntie: Een directiechauffeur kan ook bijdragen aan een efficiëntere organisatie en planning van jouw werk. Als je bijvoorbeeld verschillende afspraken op verschillende locaties hebt, kan de chauffeur je overal naartoe brengen, waardoor je tijd bespaart en je je beter kunt concentreren op je werk.

Over het algemeen biedt het inhuren van een directiechauffeur dus vele voordelen, waaronder tijdsbesparing, veiligheid, flexibiliteit, representativiteit en efficiëntie. Als je een drukke agenda hebt en tijd wilt besparen terwijl je veilig en comfortabel reist, kan het inhuren van een directiechauffeur zeker de moeite waard zijn.

Stuur mij een directiechauffeur

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.