Directiechauffeur

U zoekt een gekwalificeerde directiechauffeur met een professionele en discrete houding. Stuur Chauffeurs begrijpt uw vraag als geen ander en helpt u aan de geschikte chauffeur voor uw directievervoer. Hieronder vindt u alles over het inhuren van directiechauffeurs in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht en hoe dat werkt. We gaan ook in op aanbestedingsprocessen voor bedrijven of overheidsinstellingen en we laten het carrière pad van een directiechauffeur zien. Denk aan opleidingsmogelijkheden, zzp-kansen, vacatures en salarisperspectieven. Interessant als u directiechauffeurs inhuurt of wanneer u nastreeft bevoegd chauffeur te worden en bij Stuur Chauffeurs aan de slag wilt.

Hoe werkt een directiechauffeur inhuren?

Het inhuren van een directiechauffeur gaat heel gemakkelijk bij Stuur Chauffeurs. Een gestroomlijnd proces waarmee wij zowel kwaliteit als betrouwbaarheid garanderen. Voor zakenreizen of dagelijks vervoer is het van belang dat een chauffeur de weg kent, over de benodigde certificaten beschikt, discreet is en professioneel. Daarnaast is het prettig als een directiechauffeur bekend is met de stad waar u deze inhuurt.

Amsterdam

In de drukke straten van Amsterdam is een directiechauffeur met kennis van zaken iets waar u eigenlijk niet zonder kunt. Een chauffeur moet bekend zijn met de snelste en veiligste routes in de stad en zorgen voor een soepele reis. Zowel bij een bezoek aan zakelijke bijeenkomsten als bij luchthaventransfers van en naar Schiphol.

Rotterdam

Stuur Chauffeurs is gevestigd in Rotterdam en de meeste directiechauffeurs komen daarom uit deze regio. Zij zijn op de hoogte van de verkeerssituatie en overleggen met collega’s als er iets verandert. Wanneer u naar of vanaf Rotterdam reist is er altijd een directiechauffeur beschikbaar.

Den Haag

In Den Haag verwacht u soms meer van een directiechauffeur dan in andere steden in Nederland het geval is. Onze directiechauffeurs uit Den Haag zijn op de hoogte van de belangrijkste overheidsgebouwen, waar de in- en uitgangen zich bevinden en zijn flexibel als de situatie daarom vraagt.

Utrecht

In het midden van het land zijn er vaak beurzen of andere belangrijke bijeenkomsten. Dit maakt het voor iedereen in Nederland eenvoudig om met zo min mogelijk reistijd bij elkaar te komen. Onze directiechauffeurs zijn bekend met de drukke binnenstad van Utrecht en zorgen ervoor dat iedere directeur op tijd komt. 

Directiechauffeur Stuur Chauffeurs

Onze directiechauffeur

 • Alleen gekwalificeerde directiechauffeurs: de directiechauffeur is altijd in het bezit van een CCV-D1, CCV-D2 of CCV-D3 certificering

 • Het merendeel van onze chauffeurs zijn AIVD niveau B gescreend

 • Maatwerk, een directiechauffeur op basis van uw persoonlijke wensen

 • De directiechauffeur werkt uiterst discreet en efficiënt

 • Mogelijkheden voor een directiechauffeur met ervaring met beveiliging en persoonsbegeleiding

 • Al vanaf € 45,00 per uur

Waarom zou ik een directiechauffeur inhuren?

 1. Tijdsbesparing: Een directiechauffeur zorgt voor tijdsbesparing, omdat je je tijd efficiënter kunt gebruiken tijdens het reizen. Terwijl de chauffeur je van A naar B rijdt, kun je werken, bellen, e-mails beantwoorden of je voorbereiden op belangrijke afspraken.

 2. Veiligheid: De directiechauffeur is getraind en ervaren in het rijden en zorgen voor extra veiligheid op de weg. Ze zijn bekend met de wegen en de verkeersregels, en zullen ervoor zorgen dat je veilig en op tijd op je bestemming aankomt. Dit is vooral belangrijk als je vaak op onbekend terrein moet rijden of als je vaak 's avonds of 's nachts moet rijden.

 3. Flexibiliteit: De directiechauffeur bieden flexibiliteit en kunnen zich aanpassen aan jouw veranderende reisbehoeften. Ze kunnen je overal naartoe brengen waar je maar wilt en kunnen snel reageren op onverwachte wijzigingen in je reisplannen.

 4. Representativiteit: Een directiechauffeur kan bijdragen aan jouw professionele uitstraling en representativiteit. Een nette en professionele chauffeur die je op een elegante en veilige manier van en naar afspraken of evenementen vervoert, kan bijdragen aan de indruk die je maakt op zakenpartners en klanten.

 5. Efficiëntie: Een directiechauffeur kan ook bijdragen aan een efficiëntere organisatie en planning van jouw werk. Als je bijvoorbeeld verschillende afspraken op verschillende locaties hebt, kan de chauffeur je overal naartoe brengen, waardoor je tijd bespaart en je je beter kunt concentreren op je werk.

Over het algemeen biedt het inhuren van een directiechauffeur dus vele voordelen, waaronder tijdsbesparing, veiligheid, flexibiliteit, representativiteit en efficiëntie. Als je een drukke agenda hebt en tijd wilt besparen terwijl je veilig en comfortabel reist, kan het inhuren van een directiechauffeur zeker de moeite waard zijn.

Hoe werkt aanbesteden?

Het aanbesteden van directiechauffeurs voor uw bedrijf of overheidsinstelling vraagt om een afweging in kwaliteit, ervaring en betrouwbaarheid. Wij bieden begeleiding in dit proces, met transparantie in onze werkwijze en duidelijke communicatie. 

Bedrijven

Op basis van uw aanvraag doen wij mee aan het aanbestedingsproces. Daarbij laten we precies zien welk soort directiechauffeurs aan de slag gaan voor uw organisatie en op welke manier deze zijn opgeleid. Zo weet u zeker dat de directie op een professionele manier vervoerd wordt én voor een scherpe prijs.

Overheid

Onze directiechauffeurs hebben ervaring met overheidsfunctionarissen en diplomaten. Wij doen daarom graag aan een overheidsaanbesteding mee en zijn bekend met de verschillende aanbestedingsprocedures voor overheidsopdrachten. Nodig ons gerust uit om een aanbieding te doen.

Hoe is het mogelijk om directiechauffeur te worden?

Een carrière als directiechauffeur biedt veel kansen. Ontdek wat er nodig is qua opleiding, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen om succesvol te zijn in dit vak.

Welke opleiding volgt een directiechauffeur?

Wij bieden een uitgebreid overzicht van de opleidingen en certificeringen die nodig zijn om gekwalificeerd directiechauffeur te worden. Denk aan certificeringen zoals CCV-D1, CCV-D2 en CCV-D3. Via de webpagina over directievervoer is hier meer over te lezen of ga naar CBR directiechauffeur

Wat is het salaris?

Het salaris van een directiechauffeur varieert op basis van ervaring, de aard van het contract en de locatie. Een particulier directiechauffeur verdient in 2022 zo’n €1.800 tot €2.600 bruto per maand. Dit is op basis van een 40-urige werkweek. Ga naar salaris directiechauffeur voor meer informatie. Gemiddeld gaat het om €2.200 bruto per maand. Bij directiechauffeurs die als zzp’er werken zal het salaris heel schommelend zijn. Vaak is er een uurtarief waar zzp’ers voor werken. Dit is in deze markt zo’n €20 - €50 per uur.

Wat is het verschil tussen loondienst en zzp’er?

Als directiechauffeur is er de keuze tussen zzp en loondienst. Zzp’er zijn biedt flexibiliteit en de vrijheid om zelf opdrachten te kiezen. Tegelijkertijd vereist het zelfstandigheid en is er een eigen administratie om te voeren. Bij loondienst zijn er stabielere inkomsten, sociale zekerheden en is er pensioenopbouw. Tegelijkertijd is er minder controle over het werkrooster en minder autonomie. Wat het best is hangt af van persoonlijke voorkeuren en carrière doelen.

Waar zijn vacatures te vinden?

Voor degenen die op zoek zijn naar een positie als directiechauffeur, geven we graag tips over waar de beste vacatures te vinden zijn. Kijk eens op websites waar directiechauffeurs gezocht worden zoals: Indeed, Nationale Vacaturebank en Tempo Team.

Stuur mij een directiechauffeur

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.