Vervoer op evenementen

U organiseert een evenement met veel genodigden. Vervoer en parkeren vragen hierbij om georganiseerd te worden. Wij helpen u graag het eerste contact met uw gasten goed te verzorgen. Zo kunt u denken aan het ophalen van uw spreker op het vliegveld en het vervoer van uw gasten van en naar de evenement locatie.

Stuur Chauffeurs biedt onder andere oplossingen als valet parking, parkeerbegeleiding en shuttle service. Zij dragen allen bij aan een gastvrije service en uitstraling van uw evenement, beurs of feest.

Neem contact met ons op voor Mobiliteit op maat

Totale vervoersoplossing

Door heel Nederland en ook internationaal hebben wij onze expertise mogen laten zien in zakelijk vervoer. Vele evenementen, feesten en beurzen zijn met behulp van onze chauffeurs tot een geslaagd einde gebracht. Samen brengen wij uw wensen in kaart wanneer u op zoek bent naar een van de volgende diensten:

Parkeerbegeleiding

Coördinatie

Stuur Chauffeurs heeft inmiddels ook ruime ervaring in de coördinatie van vervoer gerelateerde aspecten rondom een evenement. Denk hierbij aan de op- en afbouw van het evenemententerrein of het verkrijgen van gemeentelijke vergunningen.

Wij adviseren u graag en maken samen met u een vervoersplan op maat. U kunt zich vervolgens op andere belangrijke zaken concentreren terwijl Stuur Chauffeurs het vervoer voor uw evenement organiseert, plant, en uitvoert.

Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.