Directievervoer

Directievervoer is een dienst die professionaliteit vereist. Voor bedrijven en overheidsinstellingen hebben wij de belangrijkste inzichten daarom op een rij gezet. Hier ziet u wat directievervoer precies is, hoe aanbesteden werkt en welke dienstverlening Stuur Chauffeurs voor directieleden aanbiedt. Zowel in de grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht), als andere delen van Nederland of directievervoer naar het buitenland. Dit maakt het eenvoudiger om het juiste bedrijf te vinden. Iedere dag van de week en op ieder moment door 24/7 beschikbaarheid of op vaste momenten wanneer u het directievervoer concreet nodig heeft.

Neem contact met ons op

Directiechauffeur - Stuur Chauffeurs

Wat is directievervoer?

Directievervoer gaat over het vervoer van leidinggevenden zoals directieleden of andere belangrijke personen binnen een organisatie. Dit gaat verder dan het transport zelf. Het gaat over veiligheid, efficiëntie, (24/7) beschikbaarheid, communicatie, comfort door luxe auto’s en het juiste opleidingsniveau van chauffeurs. De juiste combinatie van deze eigenschappen en kwalificaties maakt directievervoer een upgrade van vervoer tussen twee bestemming naar een extra assistent op de weg.

Hoe werkt directievervoer aanbesteden?

Het aanbesteden van directievervoer is een proces waarbij bedrijven en overheidsinstellingen formeel een offerteaanvraag doen bij vervoersdiensten. Daarbij is transparantie en eerlijke concurrentie het belangrijkst. Stuur Chauffeurs presenteert zich regelmatig door mee te doen. Met een aanbesteding is het mogelijk om een aanbieder te kiezen die aansluit op uw wensen rondom veiligheid, efficiëntie en professionaliteit. Aanbesteden waarborgt de standaarden op het gebied van directievervoer, aangepast aan de unieke eisen van iedere stad en organisatie.

Stuur Chauffeurs uitnodigen voor een aanbesteding?

Wat zijn de verschillen per stad?

In steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn specifieke verkeers- en vervoersuitdagingen. Elk van deze steden heeft unieke kenmerken die invloed hebben op directievervoer. Denk aan de verkeersdrukte of parkeermogelijkheden. Kies voor een partij met chauffeurs die precies weten wat iedere stad te bieden heeft en zorg ervoor dat zij oplossingen zien als de verkeerssituatie verandert.

Amsterdam

Smalle straten en druk verkeer vereisen een grondige kennis van alternatieve routes en lokale verkeerspatronen om efficiënte en tijdige vervoersdiensten te garanderen. Parkeren is een uitdaging in de hoofdstad. Een chauffeur met ervaring weet in de buurt een parkeerplaats te vinden of waar het toegestaan is om stil te staan. Bij een afspraak in de binnenstad is dit wel zo prettig.

Rotterdam

De zakelijke districten en het uitgestrekte havengebied kenmerken deze stad. Dit vraagt om directievervoer dat naadloos aansluit op het wegennetwerk en industriële invloeden zoals vrachtverkeer. Soms staat er ineens een brug open of is er een renovatie aan een bepaalde tunnel. Dan is een ervaren chauffeur de man waar u op bouwt. Deze snapt precies wanneer het noodzakelijk is om van baan te wisselen en kent de alternatieve routes. Zo rijdt u aangenaam in deze havenstad.

Den Haag

Het politieke hart van Nederland vraagt om de juiste naleving van beveiligingsprotocollen. Vooral in de omgeving van overheidsgebouwen en internationale ambassades. Kies voor directievervoer en een chauffeur die hier volledig van op de hoogte is. Ervaring met directievervoer is daarom geen overbodige luxe in de hofstad. Een chauffeur die vaker naar de bekende gebouwen gaat weet precies welke in- en uitgangen er zijn. Hierdoor is iedereen op tijd en voorkomt u oponthoud.

Utrecht

Het historische centrum en een aantal drukke wegen vereisen een flexibele benadering en aanpassingsvermogen van directievervoerders. Zeker op plaatsen waar fietsers en wandelaars prominent aanwezig zijn. U wilt dat een chauffeur de (binnen)stad goed kent en hier de route op aanpast. Zo komt uw directeur veilig en snel op een afspraak.

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij directievervoer?

Bij directievervoer is opleidingsniveau en ervaring van de chauffeurs het belangrijkst. Daarnaast letten de meeste klanten op het wagenpark en de beschikbaarheid van dienstverlening.

Wat is het opleidingsniveau en de ervaring van chauffeurs?

Voor directievervoer is het noodzakelijk om onderscheidend te zijn met certificeringen zoals CCV-D1, CCV-D2 en CCV-D3. Het CCV-D1 certificaat vormt de basis. Chauffeurs zijn getraind in defensief rijden, veiligheid en klantgerichtheid. Het CCV-D2 certificaat omvat geavanceerde rijtechnieken en vaardigheden zoals persoonlijke beveiliging en geavanceerde navigatie, geschikt voor dynamische omgevingen. Het hoogste niveau is CCV-D3 en gericht op chauffeurs voor hoogwaardigheidsbekleders, met uitgebreide kennis in beveiligingsprocedures en risicomanagement. Ga naar CBR directiechauffeur voor meer informatie over dit soort certificeringen. Stuur Chauffeurs waarborgt kwaliteit en professionaliteit door alle chauffeurs te certificeren. Daarmee bent u met het directievervoer verzekerd van veiligheid, comfort en efficiëntie. In het bericht over certificering van directiechauffeurs is hier meer over te lezen. Ga naar directiechauffeur om de tarieven en andere aanvullende informatie over het personeel te bekijken.

Hoe ziet het wagenpark er uit?

Het wagenpark van een aanbieder van directievervoer moet van het juiste niveau zijn. Bij Stuur Chauffeurs bestaat het wagenpark uit moderne, luxe auto's, uitgerust met de nieuwste veiligheids- en comfortvoorzieningen. Dit zorgt voor een soepele, comfortabele en stijlvolle reiservaring. Zowel bij vervoer in drukke steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht of bij langere reizen tussen steden of naar het buitenland. Via het wagenpark zijn alle auto’s te bekijken.

Is het directievervoer 24/7 beschikbaar?

Bij directievervoer speelt beschikbaarheid een belangrijke rol. Dit geeft bedrijven de nodige flexibiliteit en maakt het mogelijk om ook in de avonduren, nacht of in het weekend vervoerd te worden. Stuur Chauffeurs biedt daarom 24/7 directievervoer indien dit gewenst is. Dit betekent dat klanten op ieder moment van de dag of nacht kunnen rekenen op betrouwbare en veilige vervoersdiensten. Bij onvoorziene omstandigheden of last-minute wijzigingen in een werkschema is dit soort dienstverlening onmisbaar.Directievervoer met VIP service

Stuur Chauffeurs is uw partner in directievervoer

Stuur Chauffeurs focust op hoogwaardige dienstverlening, een deskundig team van chauffeurs, een luxe wagenpark en 24/7 beschikbaarheid, de ideale partner om in al uw wensen rondom directievervoer te voorzien. De ervaring en het aanpassingsvermogen van onze directiechauffeurs zorgen ervoor dat er altijd wordt ingezet op veilig, efficiënt en comfortabel vervoer van uw directie of andere werknemers.


Reageer op deze vacature

Contactformulier

Bijzondere aanvraag

Aanvraag formulier

Voor veel diensten kunt u gemakkelijk een tarief berekenen via ons offerteformulier en vanuit daar uw boeking voltooien. Wenst u liever rechtstreeks contact? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.