Enkel gekwalificeerde directiechauffeurs

U zoekt een gekwalificeerde directiechauffeur met een professionele en discrete houding. Stuur Chauffeurs begrijpt uw vraag als geen ander en helpt u aan de geschikte chauffeur voor uw directievervoer.

  • Alleen gekwalificeerde directiechauffeurs: alle directiechauffeurs zijn in het bezit van een CCVD1, CCVD2 of CCVD3 certificering
  • Maatwerk, een chauffeur op basis van uw persoonlijke wensen
  • Onze directiechauffeurs werken uiterst discreet en efficiënt
  • Mogelijkheden voor een directiechauffeur met ervaring met beveiliging en persoonsbegeleiding
  • Al vanaf €32,50 per uur

Ook voor een directiechauffeur met bijpassende auto biedt Stuur Chauffeurs mogelijkheden.

Directiechauffeur

Meesters van de Mobiliteit

Wilt u ook comfortabel reizen en wilt u tijdens uw reis ook nog productief blijven? Dat is mogelijk wanneer u een directiechauffeur reserveert bij Stuur Chauffeurs. U wordt naar uw plaats van bestemming gereden terwijl u uw vergadering of presentatie voorbereidt, zich nog even inleest of mensen contacteert.

Ontdek wat Stuur Chauffeurs voor u kan betekenen. Via onderstaand formulier kunt u uw gegevens achterlaten, dan neemt een medewerker van Stuur Chauffeurs zo spoedig mogelijk contact met u op.

Specifieke wensen

Mobiliteit op maat

Voor specifieke wensen maken wij een plan op maat. Wij gaan graag in gesprek om te zorgen voor de ideale ervaring. Neem gerust contact op en we nemen alle mogelijkheden door om uw vervoer zo veilig en efficiënt mogelijk te maken.

Bel ons direct op 010 30 74 525 of stuur ons een e-mail.

Make a reservation

Dit zeggen klanten over ons: