Vervoer Samsung Benelux op Mobile World Congress

March 1st, 2018

Stuur Chauffeurs verzorgt alle logistiek en vervoer voor Samsung Benelux rondom het jaarlijkse Mobile World Congress in Barcelona. Zo schakelde het team van Samsung Benelux ook dit jaar, van 26 februari tot 1 maart, Stuur Chauffeurs in om de medewerkers en gasten van Samsung te ontzorgen. Het Mobile World Congress trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers die belangstelling hebben voor de innovatieve mobiele producten en services die hier worden gepresenteerd.

Vervoer tijdens het evenement
Samsung Benelux is jaarlijks als exposant aanwezig op het Mobile World Congress. Het evenement vindt plaats in Barcelona, wat voor het evenement tot mobile world capital wordt omgetoverd. Een interessante beurs voor bedrijven in de wereld van mobile, software en internet, omdat hier alles wordt getoond wat met de toekomst van de industrie te maken heeft.

Naast dat Samsung Benelux zelf een volle week met een team aanwezig is op het congres, nodigt zij ook gasten uit om hen hier te bezoeken. Allen werden dit jaar, net als ieder jaar, bij aankomst in Barcelona op het vliegveld opgewacht door drie Nederlandse chauffeurs en een coördinator van Stuur Chauffeurs. Zo werden zij naar het hotel gebracht voor aanvang van het evenement de volgende dag.

Gedurende de week brachten de chauffeurs van Stuur Chauffeurs de medewerkers en gasten van Samsung Benelux naar de evenementenlocatie en aan het einde van de dag ook weer terug naar het hotel. Ook ritten naar restaurants in de stad voor lunch of diner werden verzorgd, evenals ad hoc ritten waar om werd gevraagd. Hiervoor schakelden de medewerkers en de gasten direct met de coördinator die vervolgens de chauffeurs aanstuurde voor de ritten. Zo verzorgden de chauffeurs van Stuur Chauffeurs alle ritten voor Samsung Benelux door Barcelona.

Na een interessante en succesvolle beursweek werden de gasten één voor één terug naar het vliegveld gebracht. De medewerkers van Stuur Chauffeurs verbleven nog een laatste avond in Barcelona om de beursweek feestelijk af te sluiten. Voor hen stonden de volgende dag twee luxe Mercedes V-klasse busjes klaar om terug te rijden naar Nederland.

Naast deze opdracht voor Samsung Benelux zijn reeds vele evenementen, feesten en beurzen met behulp van deze chauffeurs tot een geslaagd einde gebracht. Met de ruime ervaring van Stuur Chauffeurs voorziet zij haar klanten van de grootst mogelijke service, geheel op maat samengesteld.

Over Stuur Chauffeurs
Stuur Chauffeurs is gevestigd in Rotterdam en biedt een brede dienstverlening in chauffeursdiensten. Naast vervoer van, naar en op evenementen, verzorgt Stuur Chauffeurs met haar 150 chauffeurs chauffeursdiensten in de vorm van een directiechauffeur, privéchauffeur of studentchauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding. Stuur Chauffeurs beschikt daarnaast over een eigen wagenpark waardoor het ook mogelijk is een auto met chauffeur te reserveren.

Naast chauffeursdiensten verzorgt Stuur Chauffeurs ook veilig en efficiënt vervoer van waardevolle documenten en goederen middels koeriers- en transportdiensten.